субота, 13. јун 2015.

VRHUNAC BAHATOSTI: Vučićev sin večera u najluksuznijim restoranima! (FOTO)

Dok građani Srbije svakoga dana sve više tonu u bedu i beznađe usled Vučićevih reformi i mera “fiskalne konsolidacije”, premijerov maloletni sin večera i pije alkohol u najluksuznijim restoranima!
Prema poslednjim statističkim podacima, svaki četvrti građanin Srbije živi na granici siromaštva. Plate i penzije su smanjene u okviru Vučićevih “mera fiskalne konsolidacije”, struja će poskupeti za 12 odsto, javni dug nenormalno raste, a građani praktično umiru od gladi.
To je ukratko realnost u kojoj živi velika većina građana. Živimo tako zašto što nas je Aleksandar Vučić “zamolio” da se strpimo kako bismo sutra živeli bolje. Mi i dalje čekamo to sutra.
S druge strane, porodica Vučić se ne suočava sa egzistencijalnim problemima kao većina građana. Vučić ne živi na granici siromaštva. Štaviše, porodica Vučić živi na visokoj nozi.
Uzmimo za primer Vučićevog maloletnog sina. Teleprompter.rs je već pisao o bahaćenju Danila Vučića po najskupljim beogradskim splavovima.
Pročitaj: EKSKLUZIVNO: Vučićev sin se bahati u najskupljim beogradskim klubovima! (FOTO)
Došli smo i do fotografije mlađanog Vučića kako večera u jednom luksuznom beogradskom restoranu. Fotografija je napravljena početkom ove godine. Prema našim saznanjima, Danilo je redovan gost tog luksuznog restorana.
Sudeći po stolu prepunom alkohola, maloletni Vučić je ljubitelj vina baš kao i njegov otac. Za stolom se, takođe, pušio “Davidoff” i pila se brendirana flaširana voda!
Ne, Vučići definitivno ne spadaju u onu grupu građana koji žive na granici siromaštva.
Podsetimo da je Danilo, dok su “obični” đaci ispaštali zbog štrajka prosvetnih radnika, pohađao privatnu gimnaziju “Ruđer Bošković” gde godišnja školarina košta oko 12.000 evra!
Pročitaj: ODAKLE TATI PARE? Vučićev sin pohađa najskuplju privatnu gimnaziju u Srbiji!
Još uvek nije jasno kako Aleksandar Vučić uspeva da finansira skupe izlaske, luksuzne večere, sinovo skupo školovanje, ćerkino privatno školovanje u Ruskoj školi, da finansijski pomaže i prvoj i drugoj supruzi i to sve sa 124.000 dinara mesečno, koliko zarađuje premijer Srbije.
Dakle, da sumiramo:
- Građani Srbije gladuju, Vučićev sin se hrani u luksuznim restoranima.
- Voda sa česme neispravna za piće u većini gradova u Srbiji, Vučićev sin pije brendiranu flaširanu vodu u luksuznom restoranu.
- Nastavnici štrajkuju zbog Vučićevih mera, njegov sin pohađa najskuplju privatnu gimnaziju u Srbiji.
- Građani Srbije su lenji i ne žele da rade za privatnike, Vučić nema ni dan staža u privatnom sektoru, jedna žena radi kao voditeljka i direktorka na “Pinku”, druga u Ministarstvu spoljnih poslova, majka radila na RTS-u, otac radio u Zavodu za izradu novca, a u Zavod je uglavio i drugog sina Andreja. Svi na državnim platama i penzijama!
Da li je to solidarnost o kojoj Vučić govori?

http://www.teleprompter.rs/vrhunac-bahatosti-vucicev-sin-vecera-u-najluksuznijim-restoranima-foto.html

9 коментара:

Анониман је рекао...

пресело му дабогда , све му доктори повадили

Анониман је рекао...

Dete ima i mamu i 2 babe i 2 dede(Vučići su bogatiji)... Otac im crnči svakodnevno, za platu nekog malo jaceg programera koji nema nikakvu odgovornost... to sta radi Danilo je krajnje neukusno da se komentarise, jeste trebao je da se zatvori u manastir svojim 16 godina... mene vise brine raja koja prima crkavicu od plate... kako ona izlazi po kaficima i splavovima... odakle njima novac... za Vučiće znamo da imaju prihode vece od 140000 dinara.... bez dodatka penzije od Vučićevih roditelja koji imaju prihode 150000 hiljada dinara... ostavite mu porodicu na miru!

Анониман је рекао...

ostavite mu porodicu na miru?Neka on ostavi Srbiju na miru...botino!!!

Unknown је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Анониман је рекао...

Ali premijer je javni sluzbenik koji mora predstaviti prihode,rashode,zenu ,decu,,,ne moze imati pravo na skriveni privatni zivot u domenu finansija i licnih sklonosti jer obavlja funkciju od koje zavise kvaliteti zivota miliona ljudi...I da su truli bogatasi ,na najposteniji nacin,neukusno je voditi takav zivot u Srbiji!!!Sramota!

Anka је рекао...

Treba uzeti govnjivu motku,pa najuriti bagru iz Srbije,svi se nesto bune preko komentara na netu,i to je to,dajte organizujte neke demonstracije,skinuti ovu bagru

Анониман је рекао...

Bitino jedna... kako te nije sramota da to napises

Анониман је рекао...

Pa sta ga toliko branis?
Ili mozda i tebe finansira, pa ne znas kako se zivi u Srbiji?

Анониман је рекао...

Koliko smo zao narod! a ti sto kunes znaj da je on necije dete nebitno ko mu jeotac. Zamisli da se situacija okrene samo to zamisli!