субота, 28. новембар 2015.

Vulin je “misteriozni političar” koji plaća usluge Stanije i Maje Nikolić

Ministar Aleksandar Vulin
Ministar Aleksandar Vulin je “misteriozni političar iz vrha vlasti” koji plaća seksualne usluge starlete Stanije  i niskomoralne pevačice Maje Nikolić
Otkako su ušle na “Farmu”, pevačica Maja Nikolić i starleta Stanija svađaju se oko neimenovanog oženjenog političara iz vrha vlasti koji je plaćao njihove seksualne usluge.
Ako redovno gledate “Farmu” ili čitate tabloide koji prenose dešavanja sa imanja, znate da je Stanijina tarifa oko 500 evra, dok Stanija tvrdi da je tarifa Maje Nikolić oko 20 evra.
Mediji mesecima izveštavaju o neimenovanim političarima koji plaćaju seksualne usluge estradnih radnica. Iako urednici i novinari tačno znaju koji političari koriste usluge starleta i pevačica, niko se ne usuđuje njihova imena da objavi.
Eksluzivno otkrivamo da je jedan od tih “oženjenih političara iz vrha vlasti”, koji je rodovno koristio, odnosno, redovno koristi usluge starleta i pevačica, ministar u Vladi Srbije Aleksandar Vulin.
Ovo je ispičao jedan od radnika u beogradskom hotelu “Manjež”.
- Posao se pretvorio u javnu kuću. Ni “t” od turizma. Političari biraju manja mesta koja su manje pokrivena kamerama. Redovno se vraćaju ako imaju diskreciju u objektu. Aleksandar Vulin i Maja Nikolić uhvaćeni su zajedno kod nas. Ima tu još vrlo bitnih imena. Na primer, starleta Mimi Oro kod nas zarađuje ogromne pare, kaže izvor iz beogradskog hotela “Manjež”.
Iako većina novinara i urednika zna koji se političari po hotelima vuku sa starletama i pevačicama, takve informacije ne objavljuju ili zbog prijateljskih veza ili zbog ucene.
Pojedini mediji političare poput Aleksandra Vulina neretko reketiraju kako bi ćutali.
- Vulin je jedan od političara koji već godinama kreše Staniju. Mali je to krug ljudi. Sve se zna. Novinari i urednici, što estradnih listova, što zvaničnih medija, namerno ćute o njihovim seksualnim aferama. Neki ćute zbog prijateljskih veza, a drugi zbog para, kaže drugi izvor.
Vulinovu vezu sa starletama i pevačicama niskog morala moguće je povezati sa činjenicom da je on venčani kum vlasnika TV “Pink” Željka Mitrovića.
- Svima su nam poznate moralne vrednosti pevačica i voditeljki na TV “Pink”. O tome ne treba mnogo govoriti. Vulin je jedini ministar u vladi koji preko Željka Mitrovića ima direktnu vezu sa estradom. Pametnom čoveku dovoljno da sklopi kockice, objašnjava izvor.

Stanija

Stanija

Stanija

Maja Nikolić

Maja Nikolić



http://www.teleprompter.rs/uhaceni-u-hotelu-vulin-je-misteriozni-politicar-koji-placa-usluge-stanije-i-maje-nikolic.html

Нема коментара: