субота, 27. децембар 2014.

Za SRS 17 odsto građana

Predsednik SRS Vojislav Šešelj ocenio da su najnoviji rezultati istraživanja javnog mnjenja falsifikovani i da "pravi rezultati govore da su kola vladajuće stranke ubrzano krenula nizbrdo"

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka čestitala je danas Božić svima koji na današnji dan slave najradosniji hrišćanski praznik.

S obzirom da će prva sledeća konferencija za novinare biti održana tek 15. januara iduće godine, koristimo ovu priliku da svim Srbima, kao i pripadnicima drugih naroda pravoslavne veroispovesti, čestitamo Božić, tradicionalnim pozdravom "Mir Božji Hristos se rodi – Vaistinu se rodi", navodi se u saopštenju stranke.

"Građanima Srbije i celom srpskom narodu želimo da 2015. godina bude upamćena po slomu izdajničkog prozapadnog režima i uspostavljanju novog, patriotskog, radikalskog, koji će jedini biti u stanju da sačuva srpske nacionalne interese i da oporavi srpsku privredu i uspostavi socijalno blagostanje", rekao predsednik SRS Vojislav Šešelj, na konferenciji za štampu.

On je ocenio da su najnoviji rezultati istraživanja javnog mnjenja falsifikovani i da "pravi rezultati govore da su kola vladajuće stranke ubrzano krenula nizbrdo i da im je rejting pao na ispod 40 odsto".

To, kako je rekao, "Aleksandar Vučić pokazuje svojim incidentim ponašanjem na sednicama Narodne skupštine, a dodatnu nervozu čelnika režima izazvao je porast rejtinga Srpske radikalne stranke, koji danas iznosi 17 odsto". 


http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:526095-Seselj-Za-SRS-17-odsto-gradjana

Нема коментара: