понедељак, 30. новембар 2015.

UKP češlja Skupštinu Zaječara, Mirković osniva stranku

Predsednik zaječarskog parlamenta i dojučerašnji poslanik SNS Saša Mirković istupio je iz redova naprednjaka i formirao Pokret “Jaka Srbija”.
Gde je UKP bila pre napuštanja SNS?
Mirković je počeo da prikuplja potpise za osnivanje nove partije i navodi da će biti otvoreni za saradnju i sa SNS nakon narednih izbora ako budu usaglasili stavove oko decentralizacije i ravnomernog razvoja Srbije.
Inače, novi politički angažman dojučerašnjeg parlamentarca naprednjaka praktično se poklopio sa upadom pripadnika Uprave kriminalističke policije, koji uveliko “češljaju” dokumentaciju u Skupštini grada Zaječara.
Kako prenose “Novosti”, operativci proveravaju validnost sklopljenih ugovora o obnovi putne infrastrukture u tom kraju. - Policija ima pravo da uđe u bilo koju ustanovu u zemlji, pod uslovom da je to u skladu sa zakonom. Međutim, pripadnici UKP ušli su u zgradu bez odgovarajuće dokumentacije. Očigledno, po nalogu iz vrha, rekao je Mirković za “Novosti”, i pozvao dojučerašnje stranačke kolege da “ne zloupotrebljavaju poluge vlasti i ne zastrašuju njega i njegove saradnike”. Izvor: Novosti / Teleprompter.rs


http://www.teleprompter.rs/stiti-svoj-kriminal-ukp-ceslja-skupstinu-zajecara-mirkovic-osniva-stranku.html

Нема коментара: