понедељак, 30. новембар 2015.

Radićemo na slučaju Milenović sve dok se ne reši

BEOGRAD – Načelnik Uprave kriminalističke policije Dragan Kecman poručio je danas članici vladinog Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavi Milenović da će ta uprava povećati napore i broj angažovanih u sličaju pretnji i napada na nju, sve dok se taj slučaj ne reši, piše Beta.
Kako je Kecman naveo, izjava Milenović o njemu „potpuno je neistinita, a ujedno i nekorektna i uvredljiva jer predstavlja insinuaciju” da Uprava kriminalističke policije u kojoj radi, nije htela da joj pomogne.
„Da li gospođi Milenović možda ne odgovara što hoću da rešim njen slučaj? Da li je ovaj niski udarac demotivisanje mene lično da odustanem od borbe za zaštitu ljudskih i građanskih prava Miroslave Milenović?”, ocenio je Kecman.
Prema njegovim rečima, članica Saveta za borbu protiv korupcije optužila ga je za neobaveštenost, iako je on na razgovor sa njom poslao inspektorku.
Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović ocenila je povodom skorašnjeg napada na nju da je očigledno da policija želi da prikrije svoj nerad, nemar i nezainteresovanost.


http://www.politika.rs/sr/clanak/344432/Hronika/Kecman-Radicemo-na-slucaju-Milenovic-sve-dok-se-ne-resi

Нема коментара: