уторак, 8. септембар 2015.

Novinari “zaboravili” da pitaju Željka Mitrovića kako spava njegov sin ubica

Vlasnik TV “Pink”, Željko Mitrović, retko kada daje izjave za medije. Pre koji dan je otvorio dušu za list “Kurir”. Međutim, nigde nismo mogli da pročitamo ni pitanje ni odgovor na pitanje “Kako spava vaš sin ubica”.
Ko bi rekao da bi intervju sa Željkom Mitrovićem bio toliko popularan na sajtu “Kurira”. Mitrović se u jučerašnjem intervjuu za taj list usudio da glumi političkog analitičara, oca, eventualnu rijaliti zvezdu, sociologa…
Novinari lista “Kurir” postavili su Mitroviću više od tridesetak pitanja. Mitrović je odgovarao na retardirana pitanja poput: “Kakav je vaš odnos sa Sašom Popovićem?”, “Zoricu Marković ste dobili besplatno?”, ali i pitanja “Zašto ste pozvali osuđivanog kriminalca Kristijana Golubovića u Farmu?”, “Da li vaša deca gledaju Farmu?”…
Ta poslednja dva pitanja su nama posebno interesantna. Na pitanje zašto je u “Farmu” ubacio osuđivanog kriminalca Kristijana Golubovića, Mitrović je rekao:
“Kristijan je imao dva motiva da uđe u rijaliti: da zaradi dovoljno novca da može da ga ostavi porodici dok je u zatvoru i da ga Srbija vidi u pravom izdanju. Bilo mi je zanimljivo da mu dam tu priliku. Desilo se pravo čudo – on je, prema prvim naznakama, ubedljivo najpopularniji farmer. Imam utisak da Srbija u njemu ne prepoznaje nekog sa margine društva.”
Mitrović je dodao da njegova deca gledaju kako Kristijan Golubović mladima šalje dobru poruku u “Farmi”.
“Moja deca gledaju! Gledam i sa sinom i često razgovaramo o tome. Ne znam da li je to dobro ili loše, ali cela njegova generacija je impresionirana likovima iz devedesetih. Problem može da bude ako ti njihovi idoli nisu oblikovani na pravi način. Ako su dobro oblikovani, kao Kristijan, koji kaže: “Ne pravite greške koje sam ja pravio, nemojte imati dodira s drogom, budite vredni, učite zanate…”, onda nije problem.”


Ministar Aleksandar Vulin, Željko i Aleksandar Mitrović – Rođendan TV “Pink” (FOTO: Svet)

Prvo, novinari su zaboravili Mitrovića da pitaju kako njegov maloletni sin spava noću znajući da je ubio devojčicu na pešačkom prelazu, pa zatim pobegao sa lica mesta. Na to pitanje izgleda da nikada nećemo dobiti odgovor.
Po svoj prilici, mlađani Mitrović ima čvrst san.
Mitrovićevi odgovori koji se odnose na Kristijana Golubovića dokazuju da je porodica Mitrović kriminalna u srži.
On priznaje da se sa sinom divi kriminalcu Kristijanu Goluboviću. Štaviše, Mitrović smatra da Kristijan Golubović mladima šalje dobru poruku kada govori da mladi ne bi trebalo da diraju drogu.
Da li je Mitrovićevom sinu Aleksandru bio potreban Kristijan Golubović da mu kaže da se ne drogira pošto je njegov rođeni otac konstantno dopingovan? Nije jasno kako će tata Željko sinu Aleksandru objasniti kako je tatina ljubavnica umrla u hotelu “Hajat” usled predoziranja drogom koju je gotovo sigurno dobila od njegovog tate!
Zašto su novinari zaboravili Mitroviću da postave to pitanje? Kada su videli da Mitrovićev “Pink” redovno plaća reklame na naslovnim stranama “Kurira”, pamćenje novinara odmah je izbrisano.



http://www.teleprompter.rs/novinari-zaboravili-da-pitaju-zeljka-mitrovica-kako-spava-njegov-sin-ubica.html

Нема коментара: