четвртак, 4. јун 2015.

Rasturali heroin po Novom Sadu

Novosadska policija privela je tridesetčetvorogodišnjeg Novosađanina D.Š, zbog sumnje da je prodavao drogu.
Policijski službenici su juče na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi i tom prilikom pronašli oko 165 grama heroina, pet bočica metadona, jednu digitalnu vagicu i novac koji potičeod prodaje droge.
D.Š. se sumnjiči da je, nešto ranije istoga dana, prodao paketić supstance za koju se osnovano sumnja da je opojna droga heroin 35-godišnjem Novosađaninu, kod koga je ta supstanca i pronađena i protiv koga će, u redovnom postupku, biti podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
Takođe, uhvaćen je i 35-godišnji Novosađanin, za koga se sumnja da je zajedno sa osumnjičenim D.Š. prodavao opojnu drogu i kod njega je pronađeno 9 paketića supstance za koju se osnovano sumnja da je  heroin.
Njemu je, takođe, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sada, izvršen pretres stana koji koristi, gde je pronađen pribor za pakovanje opojne droge, te će i protiv njega, u redovnom postupku, biti podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policijski službenici su i kod 29-godišnjeg Novosađanina pronašli supstancu za koju se sumnja da je  heroin, i protiv njega će u redovnom postupku, biti podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Rasturali-heroin-po-Novom-Sadu.html

Нема коментара: