недеља, 14. јун 2015.

OSNOVAN GRADSKI ODBOR U SOMBORU

Osnivačka konferencija Gradskog odbora Nove stranke Sombor održana je u petak, 12. juna 2015. godine. Za predsednika je izabran Milan Milanko, a imenovano je i šest članova Odbora koji će ubuduće predstavljati program i ideje NOVE u ovom vojvođanskom gradu.

Somborci će sa programom Nove stranke ubuduće moći da se upoznavaju kroz rad nedavno osnovanog Gradskog odbora NOVE koji će predvoditi predsednik Milan Milanko i šest članova Odbora: Lidija Nerandžić Čanda, Dragana Buzadžić, Snežana Raić, Tatjana Juhas, Drago Kurčubić i Zoran Pakledinac. Kako je istakao Milanko, pred ovim Odborom je velika odgovornost, a to je da sopstvenim delovanjem svojim sugrađanima približi ideje NOVE, a pre svega onu najvažniju – da politika predstavlja zajedničko rešavanje problema, te da mora da se meri rezultatima, a ne praznim i neispunjenim obećanjima.

Osnivačkoj konferenciji prisustvovao je i predsednik Nove stranke Zoran Živković koji je članovima Gradskog odbora Sombor poželeo mnogo uspeha u radu i izrazio zadovoljstvo što njegov sastav čine ljudi politički neokaljani, čime opravdavaju naziv stranke – NOVA:
- Pohvalno je to što, kao uostalom i većinom u Novoj stranci, ovaj odbor čine „novi ljudi“, odnosno građani koji do sada nisu bili politički angažovani, a koji su shvatili da trenutna društveno-politička situacija nalaže da svaki pojedinac mora sopstvenim delovanjem da preuzme odgovornost i suprotstavi se aktuelnoj štetočinskoj vlasti koja Srbiju vodi u sunovrat. Veliko je priznanje Novoj stranci što su upravo takvi građani u njoj prepoznali alternativu i jedinu snagu dovoljno jaku da se odupre nazadnjačkim silnicima. Prva prilika za to biće lokalni i pokrajinski izbori koji se očekuju početkom naredne godine, i tu šansu ne smemo da prokockamo!


http://www.novastranka.rs/vesti/osnovan-gradski-odbor-u-somboru

Нема коментара: