четвртак, 4. јун 2015.

NEČUVENO Vučiću, jesi li lud, glup ili naivan? ZAŠTO TRPIŠ OVU ŽENU?!

Premijer još bio u avionu za Vašington kad je njegova potpredsednica Zorana Mihajlović požurila da se u nameštenom intervjuu predstavi kao nova 'šefica Vlade Srbije'?! Vučić bi morao hitno da 'počisti svoje dvorište' Ako u SNS i svom kabinetu ne može da zavede red, kako možemo očekivati da zavede red u državi?!
KAD MAČKA NIJE TU, MIŠEVI KOLO VODE Aleksandar Vučić i Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i Srpske napredne stranke proglasila je samu sebe za premijerku! U očigledno nameštenom i unapred dogovorenom intervjuu za dnevni list "Blic", koji je dat dok je premijer Vučić još bio u avionu za Vašington, Mihajlovićeva je juče posredno poručila da je u naredna 72 sata ona šefica u Srbiji?!
Ovo što radi Zorana je nagore i najcrnje samoreklamerstvo! Ona je izgleda stvarno pomislila da je mnogo važna i da je ona ta koja treba iznutra da ruši Vučića
Jedan od ministara u Vladi Srbije
Na naslovnoj strani novina koje koriste svaku priliku da napadnu premijera Aleksandra Vučića i gotovo sve ljude iz vrha SNS, Zorana Mihajlović je, dakle, promovisana kao nova gazdarica u Nemanjinoj 11?!

Citira i Kineze


U velikom tekstu plasiranom preko cele duplerice koji je najavljen naslovom "Zorana 72 sata na čelu Vlade", Mihajlovićeva se pravi "nevešta" i pokušava da novinarima objasni kako je ona, pošto Vučić i Dačić nisu u Srbiji, samo slučajno na čelu izvršne vlasti u Srbiji u naredna tri dana. Opisujući samu sebe, citirala je kineskog ratnika i filozofa:
- Kako kaže Sun Cu, kod dobrih ratnika ljudi sami dolaze, a oni sami izbegavaju da odlaze kod bilo koga... (?!)
Ovaj intervju Zorane Mihajlović izazvao je, kako saznajemo, veliko nezadovoljstvo u Vladi. Svi se pitaju kako je moguće da Zorana bukvalno na dan Vučićevog puta za Vašington daje intervju u kome ponovo (pogledajte okvir) nastupa kao nekakva opozicija unutar vlasti.

Hvalila je i Olja Bećković,
proglasili je za predsednicu

Interesantno je da je Zoranu Mihajlović javno pohvalila i autorka emisije "Utisak nedelje" Olja Bećković. U intervjuu "Nedeljniku" u kome je Vučića maltene optužila da je šef mafije, Bećkovićeva je, odgovarajući na pitanje da li u SNS ima dobrih kadrova, rekla:
- Zorana Mihajlović mi deluje kao pristojna osoba...
Takođe, Zorana Mihajlović je u nekoliko navrata nameštala tekstove u medijima koji su je predstavili kao najpopularniju političarku i "srpsku Kolindu Grabar".
Dnevne novine "Alo", koje gotovo stalno napadaju Vučića i Nikolića, u januaru ove godine su preko cele naslovne strane objavile "Srbi bi Zoranu na čelu države". Da stvar bude čudnija, tekst je objavljen na osnovu internet ankete, u kojoj je za Zoranu glasalo ni manje, ni više nego - 836 ljudi(?!).
- Izvinite, a kako je moguće da ti novinari, isti oni koji u svakoj prilici napadaju i Vučića i Vulina i Gašića i sve ostale, nisu pozvali za intervju Rasima Ljajića, koji je takođe potpredsednik Vlade? Zašto njega nisu pitali da li je on sada šef u Vladi? Zašto njega nisu proglasili za v. d. premijera?! Nemojte da se više lažemo i igramo, ovo što radi Zorana je nagore i najcrnje samoreklamerstvo! Ona je izgleda stvarno pomislila da je mnogo važna i da je ona ta koja treba iznutra da ruši Vučića - kaže za Informer jedan od ministara koji je insistirao na anonimnosti.
Premijer Vučić je, dakle, ili lud ili glup ili nedopustivo naivan kad ćutke trpi sve češće ispade svoje potpredsednice. Lud je ako misli da je to slučajno, glup ako veruje da Zorana nema ambicije da mu dođe glave, a više nego naivan ako Mihajlovićevu ne uzima za ozbiljno.
Vučić je taj koji mora da što pre "počisti svoje dvorište" i zavede elementarni red kako u SNS, tako i u Vladi Srbije. Jer ako on to ne može da uradi, pa šta onda možemo svi mi da očekujemo u državi?!
Vučić je taj koji ne bi smeo više ćutke da prelazi preko činjenice da je Zorana Mihajlović očigledno postala projekat onih medija i moćnika koji njega i sve ostale iz vlasti uvek i u svakoj prilici napadaju najgrozomornijim optužbama. Vučić je taj koji bi morao najozbiljnije da se zabrine nad činjenicom da je njegova Zorana Mihajlović dala intervju opskurnom "Tabloidu" Milovana Brkića i tako dala legitimitet bolesnim lažima koje ove novine objavljuju. Te takozvane novine za koje Mihajlovićeva opušteno daje intervjue objavile su, podsetimo, da je Vučić "bolesni peder", da ima seksualne odnose s maloletnim sinom i da bi ga najbolje bilo ubiti?!
Na sve to, bilo bi jako važno i da premijer Vučić utvrdi i šta je tačno i koliko za vreme svog mandata uradila Zorana Mihajlović, koja je, podsetimo, u ovoj vladi i ministarka saobraćaja? Koliko je uradila u svom resoru, a koliko na svom ličnom marketingu? Zašto ministarka sve manje govori o putevima i prugama, a sve više reklamira samu sebe praznim pričama iz privatnog života?!

Sa slikanja na dela

Potpredsednica Zorana Mihajlović rekla je juče za Informer da joj ne pada na pamet da otima vlast premijeru Vučiću.
- Samo radim svoj posao i radila sam ga isto i pre dvadeset, deset godina, pet godina i danas. Ako pogledate odgovore u intervjuu, onda ćete videti da sam jasno rekla da nisam nikakav šef vlade i da se zna ko je šef! Ne treba mi da grabim i kradem, jer sam dosad sve postigla svojim radom i zasluženo - podvlači Mihajlovićeva.
Na drugoj strani, poslanik SNS Vladimir Đukanović poručuje stranačkoj koleginici da bi bolje bilo da "manje priča, a više radi":
- Dobro je kad je čovek ambiciozan, ali to treba da bude zdrava ambicija. Trebalo bi da sa fotografisanja pređe i na dela!

http://www.informer.rs/vesti/politika/16704/NECUVENO-Vucicu-jesi-li-lud-glup-ili-naivan-ZASTO-TRPIS-OVU-ZENU

Нема коментара: