среда, 3. јун 2015.

Ne cepam demokrate sa Borkom!

Dragan Đilas, bivši predsednik Demokratske stranke, negira da daje logističku podršku Borislavu Stefanoviću: Više uopšte ne čitam političke vesti, samo pratim sportske događaje
MEDIJSKE "bombe" da se sprema za novi politički povratak, da piše program Demokratske stranke sa Borkom Stefanovićem, kao i da namerava da osnuje novu partiju, Dragan Đilas za "Novosti" naziva - potpunim izmišljotinama.
Bivši lider DS priznaje, za naš list, da se toliko izmakao od cele te priče da više čak ni ne čita političke tekstove u novinama:
- Verujte mi, samo pročitam sportske strane. Potpuno sam se isključio iz međustranačkih i unutarstranačkih zbivanja toliko da o partiji i politici uopšte i ne razmišljam - kaže nam nekadašnji gradonačelnik Beograda.
Povodom insinuacija da upravo on "iz senke" gura i logistički podržava novu Borkovu rolu unutar DS i da aktivno sa njim učestvuje u pomeranju demokrata ka levici, Đilas nam odgovara:
- Borka nisam ni video niti sam pričao sa njim oko godinu dana! Toliko o tome.
Đilas zaključuje da ništa od onoga što se u javnosti spinovalo o njegovom političkom angažmanu, nema nikakvih dodirnih tačaka sa realnošću:
- Ako bih jednom rečenicom mogao da odgovorim na sve, rekao bih: Sve to što su napisali o meni, nema nikakve veze sa životom.


http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:551004-Djilas-Ne-cepam-demokrate-sa-Borkom

Нема коментара: