петак, 12. јун 2015.

Kandidat za premijera bogatiji od oba premijera, zajedno! (FOTO)

Potpredsednik SNS-a i kandidat za premijera Vojvodine, Igor Mirović, kao da pozira za plakat najnovijeg srpskog mafijaškog filma. Fotografije “mafijškog” kandidata za premijera Vojvodine, Igora Mariovića, napravljene su na stranačkom skupu Ljajićevog SDPS-a u Petrovaradinu.Inače, Mirović je jedan od bogatijih članova Srpske napredne stranke. Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije, on zarađuje 49.000 dinara kao član Nadzornog odbora Razvojnog fonda Vojvodine i dodatnih 75.000 dinara kao savetnik u JKP “Zavod za izgradnju Grada Novog Sada”.
Kandidat SNS-a za premijera Vojvodine bez konkretnog radnog staža van politike i savetničkih funkcija na svom imenu ima polovinu
petosobne kuće od 290 kvadrata (prodaja imovine, novčana poznajmica), četvorosoban stan od 113 kvadrata (ugovor o razmeni nepokretnosti), dvosoban stan od 54 kvadrata (kupovina), poslovni prostor od 54 kvadrata (kupovina, prodaja imovine, štednja) i garažno mesto od 12 kvadrata (kupovina).
Mirović vozi pasat iz 2008. godine koji je kupio. Kako se navodi u imovinskog karti, tu su i štedni ulozi u domaćim i inostranim bankama.
Posebno je interesantno primetiti da Aleksandar Vučić (premijer Srbije) i Bojan Pajtić (premijer vojvodine) zajedno imaju manje stanova i kuća od kandidata za premijera Vojvodine. Pajtić na svom imenu ima stan od 44 kvadrata koji je nasledio, a Vučić garsonjeru od 30 kvadrata koju je kupio i stan od 117 kvadrata koji nije prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije, a koji se u Katastru nalazi na njegovom imenu.


http://www.teleprompter.rs/kandidat-za-premijera-vojvodine-igor-mirovic-u-ulozi-mafijasa-foto.html

Нема коментара: