четвртак, 7. мај 2015.

ZABRANITI TV PINK!

Ognjen Amidžić, odnosno, Dragan J. Vučićević prekopirao je Mariju MaXimu i napravio pesmicu o sebi koja je nedavno “premijerno” prikazana na televiziji “Pink”. Gde drugde? Vučićevićev “Informer” preneo je ovu pesmicu pod naslovom “apsolutni hit”.
“On koji nam donosi tačnost i ažurnost. On koji ne staje. Naša informisanost i sigurnost. Naš Informer. Glas naroda i ljudi. Glas koji nas iz beznađa budi. Dragan J. Vučićević.”
Ako vi uspete da osmoslite adekvatan komentar, slobodni ste da ga ostavite ispod ovog teksta! 



http://www.teleprompter.rs/zabraniti-tv-pink-pesma-o-vucicevicu-na-tv-pink-nasa-informisanost-i-sigurnost-video.html 

4 коментара:

Unknown је рекао...

Pa zar vi koji se tolikoo borite protiv neke "Cenzure" zelite da sada uvedete tu istu ?? Srbija je demokratska drzava i svako ima pravo da kaze i napise sta hoce,a u nekim slucajevima cak i ono sto je uvredljivo i primitivno. Da ima neke cenzure to za vas ne bi bilo dobro, jer bi nestali sa drustvenih mreza,kao sto to rade u Turskoj.Zato i nije bas pametno da trazite neku cenzuru i ukidanje neke TV stanice. Postoji nesto sto se zove daljinski upravljac,pa promenite program. Inace mogu samo da kazem :Pravdaa za Gojkovice....

Unknown је рекао...

valjda i pravda za onu malu sto je mitrovicev sin ubijo dzipom pa pobjegao

Анониман је рекао...

BOTING

Анониман је рекао...

Lives in Serbia a ne Serbien...o avaj. Botovi definitivno treba da idu na neku edukaciju da se ne brukaju dodatno, kao da nije dovoljno to što su botovi.