среда, 6. мај 2015.

Vučić za Prvi maj tajno otputovao u Beč

Gde je bio Aleksandar Vučić za Prvi maj? Tog dana se njegovo ime nije spominjalo u medijima, niti je radnicima u Srbiji čestitao praznik rada. Obećao je da će za Prvi maj pokositi očevo imanje u Jajincima, ali ni to obećanje nije ispunio. Gde je bio naš dragi premijer?
Prvi maj je bio jedan zaista “monoton” dan. Radnici su protestovali širom Srbije, a premijer Aleksandar Vučić kao da se zabio u mišiju rupu. Radnicima čak ni čestitku nije uputio povodom najvećeg praznika radnika. Proverili smo sve objave na sajtu Vlade Srbije i nigde nismo pronašli Vučića.
Proverili smo sve vesti koje su tog dana bile objavljene, opet ništa. Ranije je obećao da će za Prvi maj pred novinarima pokositi očevo imanje u Jajincima, ali ni od toga ništa.
Proverili smo Vučićev Tviter nalog, opet ništa. Interesantno je da Vučić uopšte nije tvitovao od 30. aprila do 3. maja, kada je kajakašima čestitao pobedu. Gde je bio Aleksandar Vučić 1. i 2. maja?
Kako Teleprompter.rs ekskluzivno saznaje iz pouzdanih izvora, naš premijer bio je u nezvaničnoj, tajnoj poseti Beču! Naš izvor otkriva da su ga prepoznali naši turisti iz Jagodine.
- Viđen je u Beču i to kao totalni anonimus, odnosno, bez ikakve pratnje. Turisti iz Jagodine koji su se, šetajući bečkim ulicama, iznenadili kada su naleteli na premijera Srbije. Prepoznali su ga, a on se čak fotografisao sa njima. Sad se ja pitam: Da li moguće da taj čovek ovamo priča kako on radi non-stop, a švrćka se Bečom dok mu država propada? Napominjem da je bio bez pratnje i pitam se kako je to moguće, navodi naš dobro obavešten izvor.
Vladinoj Kancelariji za saradnju s medijima prosledili smo zahtev da nam se dostavi spisak aktivnosti premijera za 1. maja, ali smo ostali uskraćeni za odgovor.
Pokušavamo da dođemo do turista koji su se fotografisali s njim kako bismo preuzeli fotografije. Podsetimo da se u Beču nalazi Vučićev dobar prijatelj, ministar inostranih poslova Austrije, Sebastijan Kurc.
Nije ovo prvi put da se premijer Vučić tajno švrćka po evropskim gradovima. Pre nekoliko meseci, premijer Vučić snimljen je kako preti našim turistima u Briselu. Fotografije su objavljenje u jednom belgijskom magazinu, a autor članka poručio je Vučiću da “Brisel nije Beograd” pa da može tako da se ponaša.

http://www.teleprompter.rs/vucic-za-prvi-maj-tajno-otputovao-u-bec-prepoznali-ga-iznenadeni-turisti-iz-jagodine.html

Нема коментара: