недеља, 24. мај 2015.

MOMAK IZ HRVATSKOG LOTO-PORNIĆA: Tina nas je navukla!

Radi sigurnosti portala i autorskih nismo objavili video direktno na nasem sajtu sve sto je potrebno da kopirate ovaj link u sljedeci prozor ili jednostavno kliknite na link:

http://uptostream.com/s6e300o6golt


Posle izbijana seks-skandala u Hrvatskoj, u kojem je u centru pažnje manekenka i voditelja Tina Katanić i trojica mladića koji su je prema tvrdnjama seksualno zloupotrebili i snimili, internet u toj zemlji se okrenuo naglavačke, a društvene mreže su pune komentara, među kojima su se sada, osim osude i kritikovanja, pojavile i teze koje su okrenute u korist muškaraca
Naime, mladići koji su učestvovali u ovom seks skandalu kažu da imaju opravdane sumnje da ih je Tina, znajući da su mlađi i neiskusni, što se i da primetiti na snimku, svesno omamila nepoznatom drogom, pa
ih iskoristila. Zato su odlučili da sve prijave policiji, piše Dnevno.hr.
– Kada se snimak pojavio u javnosti, nisam znao šta me čeka. Tek po uzorku na majici sam shvatio da sam na video klipu ja. Glavom i bradom. Bio sam zgrožen. Tek tada sam se setio narodnjačkog kluba, reke alkohola i napaljene, meni do tad nepoznate plavuše. Zavodljivo je plesala oko nas i vrtela bokovima, a onda nas je ponudila pićem. Znao sam da je šampanjac penušav, pa mi nije bilo čudno što su u čaši bili beli mehurići. Sad kad razmislim, mogla je to biti ona droga koja se stavi u piće, mislim da se zove “rohypol”, tako sam bar čuo. Ona od koje se izgubiš, pa te posle iskoriste – ispričao je jecajući nesrećni mladić.
On je ispričao i da se ne seća tačno ni mesta na kom je snimak nastao.
– Kao kroz maglu se sećam i stana u koji nas je odvukla. Rekla je da ima Plejstejšn 4 i neke lude igrice. Mislim, ko ne bi išao? To je zapravo i poslednje čega se sećam. Probudili smo se, ali nje više nije bilo. Detalje sam saznao gledajući video zajedno sa ostatkom Hrvatske. U jednom trenutku sam povratio. Osećam se neopisivo prljavo, neprestano se tuširam. Najgore mi je bilo da gledam roditelje u oči. Zbog svega toga, prijatelj i ja smo odlučili da odemo u policiju – kazao je on.Drugi mladić koji je učestvovao u čitavom ovom icidentu zbog šoka nije bio spreman da daje bilo kakve izjave. U njegovo ime je J. govorio.
– Pustite ga. Stalno gleda u svoja prsa i plače. Po njima se prepoznao.
Inače, iz policije još uvek nije potvrđeno da je prijava podneta.



http://www.informer.rs/zabava/estrada/15282/MOMAK-IZ-HRVATSKOG-LOTO-PORNICA-Tina-nas-je-navukla







Нема коментара: