недеља, 26. април 2015.

Zašto MUP krije dokumenta o sumnjivoj smrti Mitrovićeve ljubavnice iz Hajata?

Nastavlja se satanizacija Zaštitnika građana. MUP je danas objavio sva dokumenta u vezi sa samoubistvom Jankovićevog prijatelja iz 1993. godine. Međutim, MUP i Nebojša Stefanović još uvek nisu objavili informacije u vezi sa smrću Mitrovićeve ljubavnice u hotelu Hajata zbog predoziranja kokainom i drugim opijatima.
“Saša Janković je 1993. godine ubio svog najboljeg prijatelja i slučaj pokušao da predstavi kao samoubistvo. Međutim, više od 20 godina kasnije, Informer rešava misteriju i informiše nas da je Janković zapravo ubica!” – to je otprilike kako MUP i režimski mediji žele javnosti da predstave Zaštitnika građana, Sašu Jankovića.
 
MUP je danas, više od dvadeset godina kasnije, objavio sva dokumenta u vezi sa sada već misterioznim samoubistvom Jankovićevog prijatelja. Međutim, svima je jasan cilj ove afere – smena Saše Jankovića i postavljanje podobnijeg Zaštitnika građana koji neće štiti građane od Aleksandra Vučića, već Aleksandra Vučića od građana.
Međutim, šta bi sa misterioznom smrću Ivane Bakić Bodrožić, ljubavnice Željka Mitrovića? Podsetimo da je MUP ovaj slučaj pokušao da zataštka, saopštivši da istraga neće biti sprovedena. Nakon što je Teleprompter.rs ekskluzivno otkrio da preminula devojka iz Hajata nije obična devojka, već ljubavnica Željka Mitrovića i, prema nekim navodima, elitna prostitutka, koja je poslovala pod imenom “Anđela”, MUP je navodno pokrenuo istragu.

Ustanovljeno je da je u njenoj krvi pronađen kokain, koji je, prema nekim navodima, dobijala od Željka Mitrovića, ali MUP takve informacije ne interesuju. Podsetimo da je i sam Mitrović bio primoran da MUP-u prizna da je bio u bliskoj ljubavnoj aferi sa Bodrožićevom.
Podsetimo još da je doktor ministar Nebojša Stefanović ranije saopštio da “MUP ništa ne krije u vezi smrti devojke u Hajatu”.
- Čim budemo završili sve istražne radnje i utvrdili šta se zaista dogodilo i zajedno sa tužilaštvom dodjemo do odredjenih informacija podelićemo ih sa vama, rekao je Stefanović novinarima krajem 2014. godine.
Sada je kraj aprila 2015. godine i MUP ni da bekne o smrti Mitrovićeve ljubavnice. Da ne spominjemo slučaj Mitrovićevog sina koji je ubio devojku na pešačkom prelazu. Gde su ti dokumenti? Međutim, MUP-u i Stefanoviću nije bio problem da kopaju po arhivama kako bi Jankovića, više od dvadeset godina kasnije, preko Informera optužili za ubistvo prijatelja!
Ovakve radikalske nameštaljke ne bi trebalo nikoga da čude. Ne zaboravite da je radikalski Aleksandar Vučić izmišljenim aferama satanizovao svoje političke protivnike tokom devedesetih godina. Jednom radikal, zauvek radikal!

http://www.teleprompter.rs/zasto-mup-krije-dokumenta-o-sumnjivoj-smrti-mitroviceve-ljubavnice-iz-hajata.html

Нема коментара: