недеља, 26. април 2015.

NISU PRONAŠLI KRTICU: SNS botovi dobijaju plate od 200 evra iz donacija Emirata za poplave!

Kako saznajemo od izvora iz Internet tima Srpske napredne stranke, najverniji botovi dobijaju plate u iznosu od 200 evra. Kako kaže naš izvor, plate botova isplaćuju se iz donacija Ujedinjenih Arapskih Emirata koje su bile namenjene za obnovu poplavljenih područja!

Šef botova Slaviša Mićanović i zamenik šefa botova Simo Čulić


Hitan sastanak Internet tima Srpske napredne stranke održan je prošle nedelje u prostorijama centrale SNS-a. Sastanak je sazvan kako bi se pronašla krtica koja je redakciji Teleprompter.rs dostavljala poverljive podatke o bot programu “Fortress”. Kako kaže naš izvor, glavešine botova nisu uspele da pronađu krticu.
- Stalno su pričali kako su pronašli krticu. Međutim, to se ispostavilo kao potpuno netačna informacija, tako
da oni samo nastavljaju da lutaju u mraku. Ili će optužiti nekoga, čisto da se operu kod Vučića, pošto je berberin iz Loznice pred smenom zbog curenja informacija, priča naš izvor iz Internet tima SNS-a.


Šef botova, Slaviša Mićanović pred otkazom!


Izvor dodaje da je glavni krivac za hakovanje i obaranje portala Teleprompter.rs Nenad Gledović, tvorac SNS bot programa “Valter”, “SkyNet” i “Fortress”. Međutim, istraga hakovanja portala Teleprompter.rs, pokrenuta po službenoj dužnosti, sada je u rukama Sektora za visokotehnološki kriminal pri Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Naš ogorčeni izvor iz SNS dodaje da najvredniji botovi, koji nisu dobili državni posao, dobijaju plate u iznosu od 200 evra. Novac za plate botova izdvojen je iz donacije Ujedinjenih Arapskih Emirata za obnovu poplavljenih područja!
- Ovo je samo mali dodatak na celu onu priču, odnosno nova informacija koju sam saznao, a vezana je za plaćanje botova. Naime, najboljih 30 – 40 botova, koji od stranke nisu dobili posao, dobijaju po 200 evra zato što pišu komentare. Pare dobijaju kovertirano, od Mićanovića lično. On ih poziva jednog po jednog kod sebe u kancelariju i zahvaljuje im se za sve što rade za stranku i daje im kovertu kao nagradu od lidera SNS Aleksandra Vučića. Najžalosnije od svega je što su takvu situaciju imali nakon majskih popalve i što su deo pare koji je bio namenjen za poplavljenja područja prosledili kao platu botovima. Te pare su dobili iz UAE. Baš me zanima kako će frizer uspeti ovo da objasni ostalim botovima koji rade besplatno, zaključuje naš izvor.

Podsetimo da je list “Danas” ranije objavio da se savetničke usluge Tonija Blera finansiraju iz donacija UAE. Izgleda se arapske donacije koriste za finansiranje svega onoga od čega građani Srbije nemaju nikakve koristi. Neko će taj novac jednom morati da vrati, a zna se ko je taj neko – mi, obični narod!
Frizer Mićanović

http://www.teleprompter.rs/nisu-pronasli-krticu-sns-botovi-dobijaju-plate-od-200-evra-iz-donacija-emirata-za-poplave.html


Нема коментара: