недеља, 26. април 2015.

PREMIJEROVA TVITERAŠICA: Vučićeva bivša žena botuje preko Tvitera, svi je blokirali

Otkako je Vučićeva bivša žena, Ksenija, dobila posao na TV “Pink”, gde radi kao direktorka “Pink 3″ kanala, ne skida se sa Tvitera. Međutim, u svojim tvitovima nikada ne spominje bivšeg supruga, ali zato lirično napada sve one koji napadaju naprednjačku vlast, pretežo DS i njihove botove.
Vučićeva bivša žena, Ksenija, sa kojom premijer ima dvoje dece, Danila i Milicu, otkako je postala direktorka “Pink 3″ kanala, aktivirala se preko Tvitera i preuzela ulogu glavne naprednjačke tviterašice. Vučićeva bivša supruga botuje kao niko.
Međutim, Ksenijini tvitovi su, s psihološke strane, veoma interesantni. Nismo uspeli da pronađemo nijedan tvit u kojem hvali Srpsku naprednu stranku ili svog bivšeg supruga, premijera Aleksandra Vučića. Ksenijini tvitovi zasnovani su na liričnom kritikovanju Demokratske stranke i njihovih botova.
Kao rezultat, Kseniju su blokirali pojedini predstavnici opozicije, kao i Zaštitnik građana Saša Janković.
Šta se desilo sa ovom uzornom radikalskom porodicom? Razveli se, on se opet oženio, bivša žena radi na “Pinku” kao direktorka, botuje protiv DS botova, muž šizofreniše po Srbiji, sin se bahati po beogradskim splavovima dok promoviše paljenje hrvatske zastave, kum Šešelj se vratio i opet pali zastave…






  


http://www.teleprompter.rs/premijerova-tviterasica-vuciceva-bivsa-zena-botuje-preko-tvitera-svi-je-blokirali.html

Нема коментара: