недеља, 28. децембар 2014.

Vučić za slobodne i uspešne medije

Vučić je zahvalio svima na tome što su razumeli u koliko se teškoj situaciji Srbija nalazi i poručio da "moramo mnogo toga u sebi i oko nas da menjamo"


Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, na novogodišnjem koktelu za novinare, glavne urednike i direktore medija, da je važno da Srbija bude ekonomski snažna zemlja, ističući da će jaka privreda doneti više novca i građanima, ali i medijima.

On je "uveren da ćemo u naredne dve, tri, godine uspeti da stvorimo novi sistem" u kojem neće biti sve finansirano državnim kreditima koji se nikad neće vraćati, "već će biti finansirano zdravim parama i kroz zdravu srpsku ekonomiju".

"Što manje bismo da se mešamo", rekao je Vučić predstavnicima medija i podsetio da je u ovoj oblasti doneto novo zakonodavstvo.

"Ako mislite da postoji način da pomognemo jače i više, to ćemo da uradimo", najavio je Vučić i predstavnicima medija zahvalio na velikom trudu i eneregiji koje su uložili "kada je trebalo u pohvalama, kada je trebalo u kritikama, i kada nije trebalo u pohvalama i kada nije trebalo u kritikama".
Vučić je predstavnicima medija poželeo "slobodan i uspešan rad" u 2015.godini

http://akter.co.rs/27-drutvo/113927-vu-i-za-slobodne-i-uspene-medije.html

Нема коментара: