уторак, 30. децембар 2014.

Velimir pre ulaska u politiku vozio se autobusom jer nije imao ni za benzin

Velimir Ilić do 1996. godine nije imao ništa sem kuće u Atenici u kojoj je živeo - tvrdi Strahinja Ilić, brat od strica aktuelnog ministra.


Velimir Ilić naglašava da je Velimir Ilić pre ulaska u politiku vozio rashodovanog “juga”, da je na stranačke sastanke u Beograd išao autobusom jer nije imao za benzin, a da je sada, kako i sam priznaje, ekstremno bogat čovek.

"Pre ulaska u politiku Velimir nije imao ni za benzin"

- Ne mogu da shvatim državu koja ne može da utvrdi poreklo Veljine imovine. Osim kuće i već čuvenog bazena ima desetak stanova samo u jednoj čačanskoj ulici, veliku kuću u strogom centru Čačka, apartman na Zlatiboru, dom za stare osobe u Kačulicama koji vodi njegova ćerka. Ko zna na koga se vodi ukupna njegova imovina, stanovi, firme, nekretnine - priča Strahinja Ilić, lokalni preduzetnik.

- Tačno je da imam puno imovine. Moj otac je bio izuzetno bogat čovek. Deda i pradeda takođe. I ja sam u politiku ušao kao bogat čovek, nisam došao iz garsonjere - izjavio je Velimir Ilić. Njegov i otac Velimira Ilića su rođena braća pa tvrdi da zna i da Velimir nije nasledio dobar deo imetka.

- Sve što smo Velimir, ja i još dvojica braće nasledili od dede bilo je po dva hektara zemlje. Veljov otac je bio zanatlija u Fabrici reznog alata i toliko o njegovom bogatstvu - kaže naš sagovornik.

Strahinja Ilić je u Čačku poznat po nadimku Bane Svinjar, jedan je od osnivača SPO u tom gradu i dugo godina je bio politički saradnik Velimira Ilića.

http://www.kurir.rs/vesti/politika/ilicev-brat-od-strica-velimir-pre-ulaska-u-politiku-vozio-se-autobusom-jer-nije-imao-ni-za-benzin-clanak-1648865

3 коментара:

Unknown је рекао...

veljo OTETO-ROKLETO

Анониман је рекао...

Ma sta bre, Snasao se covek, zar su ovi drugi bolje bili. Ne! neki od njih nisu imali ni Pantalone na sebi,posudjivali kosulje itd. To su nasi politicari na politickoj sceni, takvi su nas doveli na rubu ponora. Ljudi svaka nam cast, sposoban smo mi narod. ( kad bi se zezali)? Zato u parlamentu ima najvise Beogradjana,oni su sposobni, i jedu supu sa dve kasike, imaju odela od Versace Itd.cipele , a ,ovi iz provincije, ni opanke nemaju! Beogradjani zaboravili da su dosli bosi i golog..zi, u Beograd, a postali politicki experti svaka cast snalazili se ljudi, bili u pravo vreme na pravom mestu to je Srbija! Danas ako neko ozbiljno krene da uradi nesto za srbiju,krece hajka . Ja se sam pitam kakav smo mi Politicari? Ne daj Boze,zlo po Narodu!

Анониман је рекао...

Толико о нашим политичарима, тужиоцима, правосуђу!!!