петак, 22. април 2016.

Изађите на изборе, али будите опрезни

Председник ДС Бојан Пајтић позвао је данас грађане да изађу на изборе и гласају против оних који су Србију понизили и осиромашили, док су
Драгољуб Мићуновић и Гордана Чомић изразили бојазан да би избори могли да буду покрадени.
"Без обзира на све притиске, насиље, увреде, говор мржње, којима је Демократска странка била изложена, беспоштедно смо се борили за слободну, за праведну, за нормалну Србију. Бићемо и убудуће чувари ватре", поручио је Пајтић на представљању Кораксове књиге "Феноменологија зарђале кашике", која је, у организацији ДС, одржана у Кнез Михаиловој улици.
И председник Политичког савета ДС Драгољуб Мићуновић је позвао грађане да изађу на изборе, али да буду опрезни јер, како је рекао, постоје наговештаји да би избори могли да буду сумњиви.
Како је рекао, "крајње је време да се уљудимо као држава, која је у стању да организује нормалне изборе, да они не буду у славу једног човека већ поштовања институција, слободе, и људских права".
Према речима заменице председника ДС Гордане Чомић, ДС неће дозволити да гласови грађана буду покрадени на изборима.
"Ми ћемо наставити да питамо шта је са лажним бирачима, на лажним пребивалиштима, шта је са лажним бирачким списковима који су нормална последица лажних уговора и лажних диплома, свега лажног што се нама представља као истина", рекла је Чомић.

http://www.dnevnik.rs/politika/ds-izadjite-na-izbore-ali-budite-oprezni

Нема коментара: