субота, 5. септембар 2015.

Nećete verovati koliko košta trenerka koju Putin nosi dok pumpa mišiće u teretani!

Svi svetski mediji preneli su prošle nedelje vest o tome kako predsednik Rusije vežba u teretani. Nedavno je
razotkriveno i koliko košta oprema u kojoj je Putin održavao svoju fizičku spremu
Proteklog vikenda gotovo svi svetski mediji preneli su vest o tome kako su ruski predsednik Vladimir Putin i premijer Dmitrij Medvedev vežbali u teretani u Sočiju.
Dvojac je nakon mukotrpnog treninga u teretani nedeljno popodne završio ukusnim ručkom.
Ipak, nekoliko dana kasnije mediji su se pozabavili i garderobom, odnosno trenerkom koju je za vreme vežbanja nosio predsednik Rusije.
Ispostavilo se da je reč o trenerci italijanske marke “Lora Piana”, koja košta čak 2.700 evra!
Pogledajte video:



(Telegraf.rs)


http://www.telegraf.rs/vesti/1734698-auuu-necete-verovati-koliko-kosta-trenerka-koju-putin-nosi-dok-pumpa-misice-u-teretani-video



Jedino Macola

Mogla bi da stekne globalnu slavu: Aperkatom u glavu
Ruski predsednik Vladimir Putin (62) ima novu devojku, javljaju dobro upućeni oficiri za vezu raspoređeni po društvenim mrežama. Ono što je zanimljivo i za Evropu poput sile koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, sadržano je u erotskoj činjenici da je u pitanju bivša bokserka Natalija Ragozina (39), koja se sa omalenim sparing-partnerom pojavila u Sočiju
Vladimir Vladimirovič Putin (62) je od malena navikao na črvstu majčinsku ruku i brižljivo negujući Edipov kompleks oduvek je u ženama tražio stroge ali pravične partnerke. Ono što nije uspeo da pronađe u Ljudmili Putin (erotika), Angeli Merkel (politika) i Alini Kubajevoj (gimnastika), mali ali tehničar otkrio je u Nataliji, intimno Nataši, Ragozinoj (39), bivšoj ruskoj bokserki impozantne figure, sa dugim rukama koje ga drže na distanci i radom nogu koji ga dekoncentriše u važnim državničkim poslovima.
Ménage à trois bez gneva: Da li je može savladati Putin, uz pomoć Medvedeva?
Urođena plavuša sa stečenim nadimkom “Macola” (“Кувалда”) prošle nedelje pravila je društvo Putinu na sambo turniru u Sočiju. Kremlj je s neskrivenim erotskim nabojem objavio fotografiju na kojoj se Natalija Ragozina ženstveno osmehuje predsedniku, dok on muževno gleda borbu.
Ruska televizija NTV koja je, kao i sve ostalo, u vlasništvu Gasproma, prenela je ljubavnu vest da je bivša sportistkinja tokom turnira sedela između Vladimira Putina (170cm) i ruskog premijera Dmitrija Medvedeva (163cm), tvoreći precenjeni ménage à trois.
Neizvesnost Putinovog poduhvata: Ragozina, u krevetu od zlata
Na Tviteru je osvanula i kompromitujuća fotografija koja prikazuje njih troje kako sede zajedno. Ragozina, koja je visoka 188 centimetara, na štiklama je za glavu
viša od Putina, javili su proruski mediji, svaljujući krivicu na visoke potpetice.
Ruski mediji naklonjeni gimnastici tvrde da je Putin zbog bokserke, po principu novo za staro, ostavio Alinu Kabajevu (29), za koju se, čak, pričalo da mu je u tajnosti rodila dete, što bi se, ukoliko je tačno, moglo podvesti pod zločin protiv čovečnosti. Nestašni Putin se prošle godine razveo od supruge Ljudmile, nakon 30 godina braka.
Ragozina je rođena u Kazahstanu, a živi na relaciji između Rusije i Nemačke i samohrana je majka. Takmičila se u srednjoj kategoriji, sve do 2009. godine, i nije izgubila nijedan meč, pa nema sumnje da će, kao neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, pobediti i pero lakog Putina, kad to već ne može Evropa i ne smeju SAD.



http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-vesti/125450-Jedino-Macola.html 


Mekejn: Rusi nas preziru i ugrožavaju 

Džon Mekejn
Američiki senator Džon Mekejn tvrdi da ruska flota ledolomaca i vojna ifrastruktura na Arktiku ugrožavaju
američke interese i "slobodu mora". 
"Predsednik SAD Barak Obama tokom posete Aljasci koncentrisao se na problem promene klime, umesto da raeguje na sve jače rusko prisustvo na Arktiku", izjavio je Mekejn, koga je Moskva stavila na spisak lica kojima nije dozvoljen ulaz u Rusiju.
 
Mekejn u "Vol strit žurnalu" upozorava da postoji ozbiljna i direktna opasnost za SAD i da nju pretstavlja "agresivna i borbeno sposobna ruska država, koja se neprijateljski odnosi prema američkim interesima".
 
Rusija, tvrdi on, "prezire američke vrijednosti i želi da uputi izazov međunarodnom poretku, koji su američki lideri podržavali sedamdeset godina".
 
Dok se polarni led topi, Rusija žuri da uspostavi kontrolu nad novim vodenim putevima preko Severnog ledenog okeana - smatra američki senator.
 
On ocenjuje da je odgovor SAD na ovu situaciju "suviše nejasan", kao i odgovor na poteze Kine u Južnokineskom moru.
 
"Potezi Rusije koji otežavaju saobraćaj na Arktiku mogli bi da ugroze mir na na Atlantiku i međukontinentalne veze između SAD i njenih najbližih saveznika i trgovinskih partnera u Europi", smatra Mekejn.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/588093/Mekejn-Rusi-nas-preziru-i-ugrozavaju


ZEČICA BRANI KITOVE: Pamela posetila Rusiju da govori o klimatskim promenama

Rusija ima mnogo jakih lidera koji mogu da učine nešto povodom zaštite naše okoline, smatra bivša
Plejbojeva zečica koja je prisustvovala Forumu u Vladivostoku
VLADIVOSTOK - Holivudska zvezda Pamela Anderson stigla je u Rusiju da podeli i svoja razmišljanja o klimatskim promenama, kitovima i ugroženim vrstama na Istočnom ekonomskom forumu u Vladivostoku. Dočekao ju je ruski ministar za zaštitu životne sredine Sergej Donskoj.
Kaže da je u početku imala problema da pronađe Vladivostok, pa je htela da dođe u Moskvu, ali onda su joj rekli: Ne, to je na drugoj strani. Nisam imala pojma gde je, ali to je divan grad i okean je predivan, rekla je Pamela.
Diskutovalo se o neophodnosti očuvanja divljih životinja sa Arktika i o mnogim drugim stvarima koje se tiču prirode.
"Oduševili su me svi ljudi koje sam upoznala, svi su veoma zabrinuti za okolinu", kaže nekadašnja zvezda čuvara plaže.
Prisustvovala je i dobrotvornoj aukciji koja je organizovana u cilju zaštite ugroženih vrsta. Tom prilikom njena crvena bova iz pomenute serije prodata je za 3 miliona rublji (oko 45.000 dolara).
"U Rusiji se nalaze mnogi moćni lideri koji bi mogli da promene nešto. Klimatske promene su veliko i hitno pitanje i ja želim da pričam sa ljudima koji su dovoljni hrabri da naprave te promene. Želim da uradim nešto značajno, zajedno sa Rusijom", istakla je Pamela.
Ona je inače pozvana u Rusiju pošto je napisala pismo Putinu tražeći njegovu podršku ne bi li se zaustavili lovci na kitove. Tražila je i da se sa njim sastane na ručku ili večeri.
Istočni ekonomski forum pokrenut je ovog maja kako bi se privukla ulaganja, a uključuje oko 400 ruskih kompanija.


http://www.kurir.rs/planeta/pamela-posetila-rusiju-clanak-1919531



Evropske firme razvijaju Severni tok

Austrijska energetska kompanija OMV i nemački Vinteršal učestvuju u projektu razvoja sibirskog nalazišta gasa Ačimov i pridružiće se proširenje gasovoda Severni tok
To proizilazi iz sporazuma koji su te dve kompanije potpisale danas za vreme Istočnog ekonomskog foruma u Vladivostoku, prenosi danas ruska agencija TAS.

Ruska agencija TAS S piše da je sporazum potpisan uprkos zapadnim sankcijama uvedenih Rusiji zbog njenih aktivnosti na istoku Ukrajine. 
Austrijski OMV i nemački Vinteršal, ćerka-firma nemačkog BASF-a, dobiće svaki po 10 odsto udela u projektu Severni tok dva, prenosi agencija. Severni tok prenosi gas iz Rusije ispod Baltičkog mora za Evropu.
U okviru sporazuma o razmeni udela, austrijski OMV dobiće 24,98 odsto udela u projektu razvoja blokova IV i V u nalazištu Ačimov, na naftnom polju Urengoj na severu Sibira. Ruski Gasprom je naveo da još nisu odlučili šta će oni dobiti u razmeni. 

Na ekonomskom forumu u Vladivostoku Gasprom je najavio da će obnoviti sporazum o razmeni udela sa BASF-om iz 2013. godine. Prema tom sporazumu Gasprom će dobiti do 100 odsto udela u zajedničkim kompanijama za trgovinu i skladištenje gasa u Evropi WINGAS, WIEH i WIEE i pedeset odsto udela u kompaniji WINZ koja istražuje i eksploatiše energente u Severnom moru.

Vinteršal i OMV će dobiti po 25,01 odsto u projektu Urengoj, a planira se da se sporazum zaključi do kraja 2015.

http://akter.co.rs/26-ekonomija/139149-evropske-firme-razvijaju-severni-tok.html

Rusi spremni za vojne manevre: Najveća podmornica na svetu uplovila u Belo more

Ruska atomska podvodna krstarica "Dmitrij Donski" napustila je bazu Severodvinski i uplovila u Belo more
da bi učestvovala u vojnim vježbama, objavljeno je na sajtu Ratne mornarice Rusije.


Deo ruske mornarice od 1981. godine: Podmornica "Dmitrij Donski"
 
 
Najveća podmornica na svetu priključila se pomorskim vojnim vežbama. U Belo more su ranije krenule male podmornice "Onjega" i "Narjan-Mar", prenosi "Sputnjik".
Podmornica je izgrađena 1976. godine i ušla je u sastav Ratne mornarice 1981. godine.
Naziv "Dmitrij Donski" dobila je 7. oktobra 2002. godine.
Podmornica ovog projekta smatra se najvećom na svetu, a "Dmitrij Donski" je najbrža krstarica ove serije.

http://vesti-online.com/Vesti/Svet/516777/Rusi-spremni-za-vojne-manevre-Najveca-podmornica-na-svetu-uplovila-u-Belo-more


Pentagon priznao: Naši brodovi patroliraju blizu ruske obale

NATO trupe su "okupirale" Evropu, sad su američki brodovi došli blizu ruske obale
Predstavnik Pentagona priznao je da obaveštajni brodovi američke flote krstare nedaleko od obala Rusije,
preneo je televizijski kanal "Foks njuz".
- Naravno da mi to činimo. Čime se, po vašem mišljenju, bave "okeanografski" brodovi? Istraživanjima kitova? - izjavio je visoki činovnik u Pentagonu odgovarajući na pitanje novinara ove televizije da li SAD sprovode obaveštajnu delatnost blizu ruskih obala.
"Foks njuz" je ranije preneo da američki sateliti, avioni i obaveštajni brodovi stalno prate najnoviji ruski brod "Jantar“, koji je krajem avgusta započeo plovidbu od Severnog Atlantika do Kube. Izvor televizijskog kanala u Pentagonu je priznao da "se ruski obaveštajni brod nalazi u međunarodnim vodama".
U Ministarstvu odbrane SAD smatraju da "Jantar" prikuplja informacije o podvodnim senzorima i drugoj opremi koju koristi baza nuklearnih podmornica "kings-bej“. Prema rečima predstavnika Pentagona, ruski brod zabrinjava američku vojsku jer je opremljen napravama za traganje na velikim dubinama i spravama za rezanje kablova.
Okeanografski brod "Jantar" je konstruisan za istraživanje na dubini i na dnu okeana. On na palubi može da nosi aparaturu tipa "mir", koja može da radi na dubini od šest kilometara. Brod će biti korišćen i u spasilačke svrhe, jer njegova oprema omogućava traganje za potonulim predmetima na dnu okeana.
Nosivost broda je 5,2 hiljade tona, dužina 108,1 metar, a širina 17,2 metra. Brod je porinut u more 8. jula 2010. godine.

http://vesti-online.com/Vesti/Svet/516749/Pentagon-priznao-Nasi-brodovi-patroliraju-blizu-ruske-obale







 
 

Нема коментара: