понедељак, 15. јун 2015.

SAMO BAHATO: SNS botovi se ‘lade na Kopaoniku (FOTO)

Posle večernjih pijanki i skrnjavljenja u Vrnjačkoj Banji, najvredniji botovi Srpske napredne stranke
otputovali su na Kopaonik pre par dana. Izgleda da su SNS botovi prvi poslušali savet premijera Vučića da letuju u Srbiji.
Kako Teleprompter.rs saznaje, najvredniji članovi Internet tima Srpske napredne stranke otputovali su pre nekoliko dana na Kopaonik. Botovi su otputovali u subotu, a vraćaju se u nedelju.
- Pre nekoliko nedelja je bila Vrnjačka Banja, a sada su otputovali na Kopaonik. Ponovo su pozvani
najvredniji botovi, po rangiranju Slaviše Mićanovića, i ponovo ostaju ceo vikend. Smešteni su u vile kod jednog narodnog poslanika koji je iz Vojvodine. Dogovorili su se da održavaju sastanke i da se odmaraju, bez žurki i pijanki, kao što je bilo prošli put, kaže izvor Teleprompter.rs iz Internet tima SNS-a.
Inače, botovima je bilo strogo zabranjeno fotografisanje jer je, kako kaže naš izvor, “prošli put izbio mini haos” kada su na portalu Teleprompter.rs objavljene fotografije sa žurke u Vrnjačkoj Banji.
Pročitaj: RAZVRAT: Najvredniji SNS botovi nagrađeni odmorom u Vrnjačkoj Banji (FOTO)
Međutim, Teleprompter.rs je došao do nekoliko fotografija sa izleta na Kopaoniku. Bilo je dozvoljeno samo fotografisanje u prirodi.
Slaviša Mićanović, šef Internet tima SNS-a, izbegavao je fotografisanje, ali je njegov zamenik i savetnik predsednika Srbije, Simo Čulić sa zadovoljstvom pozirao pred kamerama.





Simo Čulić sa kačketom

Bila je tu i koordinatorka Internet tima zadužena za Grocku, Zorana N.



Izgleda da su botovi prvi poslušali Vučićev savet da građani Srbije letuju u otadžbini kako bi se povećale penzije. Nismo uspeli da saznamo li su SNS botovi dobili vaučere od 5.000 dinara za smeštaj u vili narodnog poslanika iz Vojvodine, ali znamo da se i ovaj izlet finansira iz budžeta Srpske napredne stranke koja dobija novac iz državnog budžeta za “redovan rad stranke”.


http://www.teleprompter.rs/poslusali-vucica-sns-botovi-se-lade-na-kopaoniku-foto.html

Нема коментара: