петак, 12. јун 2015.

PAVIĆEVIĆ SA OTVORENIM PARLAMENTOM POSETIO NIŠ

Narodni poslanik Nove stranke Vladimir Pavićević posetio je danas Niš u sklopu akcije Otvorenog parlamenta, te razgovarao sa građanima o problemima, predlozima njihovog rešavanja, i saslušao sugestije kako da se interesi građana što bolje zastupaju u parlamentu.

- Otvoreni parlament veoma dobro prati šta se dešava u Narodnoj skupštini, a osluškuje i to kakav je utisak građana o delovanju narodnih poslanika. Danas smo imali priliku da u Nišu oslušnemo šta građani misle i da čujemo kakvi su to problemi sa kojima se suočavaju, kako se sa njima nose i da li su zadovoljni delovanjem njihovih predstavnika u parlamentu – rekao je Pavićević povodom učešća u akciji koja za cilj ima neposredno povezivanje građana sa poslanicima.

On je napomenuo i da se, između ostalog i kroz akciju „Pitajte poslanika“ koju Nova stranka već mesecima sprovodi širom Srbije, trudi da ima redovan kontakt sa građanima, ali i da im uvek ponudi konkretne predloge rešenja problema.

- Primetio sam da su u Nišu građani malo više zainteresovani za dijalog, a što se tiče specifičnosti njihovih problema, tu nema veće razlike u odnosu na ostale gradove u Srbiji. Gde god sam odlazio, uvek sam nailazio na velike probleme, pre svega ekonomske, što znači da je u tom delu izuzetno teška situacija u državi – zaključio je Pavićević i pozvao Nišlije da se priključe Novoj stranci u njenim nastojanjima da okonča sunovrat Srbije koji je rezultat još uvek aktuelne naprednjačke politike.

http://www.novastranka.rs/vesti/pavicevic-sa-otvorenim-parlamentom-posetio-nis

Нема коментара: