среда, 3. јун 2015.

MORALNA NAKAZA: Vučićević se nije bunio kada je dobio 2,2 miliona od Vlade Vojvodine

Dragan J. Vučićević preko svog “Dezinformera” objavljuje “istraživanja” koja se odnose na dodelu državnih novčanih sredstava pojedinim medijima. Međutim, Vučićević zaboravlja da su građani Vojvodine, na žalost, finansirali njegov kulinarski dodatak sa 2,2 miliona dinara!

U nedostatku pravih vesti, Dragan J. Vučićević bacio se na istraživanje izvora finansiranja pojedinih medija. “Dezinformer” već danima objavljuje kako je firma “Mreža d.o.o”, čiji je suvlasnik Olja Bećković, od Ministarstva kulture i informisanja dobila oko šest miliona dinara.
Licemerna moralna nakaza pod imenom “Dragan J. Vučićević”, takođe je optužila Ivana Tasovca jer je
Veranu Matiću dao 3,88 miliona dinara za promociju filantropije.
Danas je na naslovnoj strani “Dezinformera” objavljena priča da je Bojan Pajtić potrošio 10 miliona dinara na nove limuzine. Međutim, kada je taj isti Bojan Pajtić na račun Vučićevićevog “Dezinformera” prebacio 2,2 miliona dinara za kulinarski dodatak “Iće i piće”, nije se posebno bunio.
Kao da Dragan J. Vučićević nije potrošio 2,2 miliona vojvođanskih dinara na “Iće i piće”. Posebno je zanimljivo da je Vučićević te pare od vlade Bojana Pajtića dobio za projekat “Iće i piće”, a novac je bio namenjen za “unapređenje javnog informisanja o Autonomnoj pokrajini Vojvodini”!
Vučićević već danima pljuje po pojedinim medijima koji ne veličaju Aleksandra Vučića jer su na nedavnom konkursu dobili novac od Ministarstva kulture i informisanja. Interesatno je da se Vučićević i njegov “Dezinformer” nisu pojavili na tom konkursu.
Zašto?
Opšte je poznato da Dragan J. Vučićević dobija režimski novac iz drugih, nezvaničnih izvora, pa mu je ovaj konkurs došao kao kec na jedanaest da ospe paljbu po pojedinim medijima koji ne veličaju Vučića na isti način kao i on.
Tako se Vučićević predstavlja kao neka nezavisna imaginarna pojava, a režim kao objektivan, jer finansira čak i medije koji ga nekada kritikuju. Vidite kako je Aleksandar Vučić fer? No, to je samo maska.
Međutim, onih 2,2 milion vojvođanskih dinara od Pajtića građani Vojvodine ne mogu da prežale!


http://www.teleprompter.rs/moralna-nakaza-vucicevic-se-nije-bunio-kada-je-dobio-22-miliona-od-vlade-vojvodine.html

Нема коментара: