уторак, 2. јун 2015.

“HU IZ VUČIĆ”? Naš Vođa u SAD dočekan kao obični turista, dao intervju na ulici


Više se pričao o Vučićevoj poseti SAD u proteklih mesec dana, nego kada je zvanično i stigao. Sudeći po izveštajima medija, Vučić je u Americi dočekan kao niko ni ništa, kao jedan obični turista.
Briga Bajdena za Aleksandra Vučića. To su reči kojima bi ukratko mogli da opišemo Vučićevu “veoma važnu posetu SAD”. Bajden nije dočekao Vučića, niti se s njime sastao prvog dana posete. Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, sastanak sa Bajdenom je predviđen tek narednog dana, 3. juna.
Da je naš veliki Vođa u Americi niko i ništa dokazuje i činjenica da je prvi intervju dao na ulici, po svemu sudeći, kao obični turista.
Vučić je izjavio da će se sastati sa predstavnicima Dženeral elektrika, Majkrosofta i NCR-a. Podsetimo da je Ivica Dačić sredinom maja pretprošle godine takođe bio u nekakvoj trgovinskoj misiji u SAD. On je takođe posetio renomirane američke kompanije, ali od tih razgovora ništa posebno nije realizovano.




Dačić je razgovarao sa generalnim direktorom Majkrosofta, a iz Vlade je tada saopšteno da je Dačić potpisao ugovor o licenciranju i servisiranju računarskog softvera koji koristiti državna administracija u Srbiji. Toliko od velikog Majkrosofta.
Inače, Vučićev sastanak sa Bajdenom najavljen je kao nešto bitno samo u domaćim medijima. Čak ni na zvaničnom sajtu Bele kuće nije najavljen sastanak Vučića i Bajdena. Aleksandar Vučić se predstavlja kao bog i batina u Srbiji, ali je niko i ništa kada ode van granica naše zemlje.


http://www.teleprompter.rs/hu-iz-vucic-nas-voda-u-sad-docekan-kao-obicni-turista-dao-intervju-na-ulici.html

Нема коментара: