уторак, 26. мај 2015.

Vlada da posveti više pažnje istočnoj Srbiji

BEOGRAD -
Poslanik Demokratske stranke (DS) Dušan Milisavljević zatražio je danas od Vlade Srbije da više pažnje posveti istoku Srbije i da, pre svega, poboljša tamošnju putnu mrežu.
Milisavljević je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je tokom posete gradova i opština koje nemaju poslanike u Skupštini Srbije, posetio Negotin u kojem živi 40.000 ljudi.
"Od tog broja, 12.000 je u inostranstvu, a prosečna starost stanovnika je iznad 60 godina", rekao je Milisavljević koji je u Negotinu razgovarao s predsednikom Opštine, rukovodstvom Zdravstvenog centra i građanima.
On je istakao da bi Vlada Srbije trebalo veću pažnju da posveti tom kraju Srbije, a posebno putevima koji su, kako je ocenio, u veoma lošem stanju.
Milisvljević je preneo pitanje stanovnika Negotina o tome da li može da se uredi granični prelaz sa Rumunijom – Đerdap dva koji je nedavno otvoren, ali, kako je istakao Milisavljević, nije u dobrom stanju.
Milisavljević je apelovao na Vladu i da pomogne da se saniraju korita reka u slivu Dunava koje su prošle godine plavile okolinu.

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/ds-vlada-da-posveti-vise-paznje-istocnoj-srbiji_603770.html

Нема коментара: