понедељак, 6. април 2015.

Kolima među pešake!

Kad vođa leskovačkih naprednjaka, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović krene u sedište stranke, za njega saobraćajni propisi prosto i jednostavno - ne važe! Vozač ovog gradonačelnika se tako bez ikakvih problema parkira nasred trotoara, terajući pešake da ga zaobilaze - kolovozom! A sve to po sistemu „može mi se“!



Lokalpatriotske tablice na službenoj „hondi“



Na fotografijama se, dakle, jasno vidi dokle ide bahatost Cvetanovićevog vozača. Stao čovek na trotoar, pa čak dao i primer ostalima koji su takođe rešili da se parkiraju gde ne treba. Kad može prvi čovek grada, mogu i oni! Ako je neka uteha, bar je lokalpatriota i ne troši pare na vozača.
 
Registracija službene „honde“ pokazuje koliko je privržen svom gradu, pa ima oznaku - LE 016 LE. Stvarno „lele“! E da je gradonačelnik bar samo jednom prekršio propise, nego je posle mrtav-ladan stao ispred sedišta SNS-a! Ma, samo što ga vozač kolima nije uvezao u zgradu. Baš njega briga što majke s bebama u kolicima moraju da ga zaobilaze putem, važno da se čovek ne umara pešačeći. Nažalost, objašnjenjen od njega nismo juče uspeli da dobijemo, jer se nije javljao na poznati broj telefona.

Ovo, naravno, nije prvi put da je gradonačelnik Leskovca dospeo u žižu javnosti zbog bahaćenja. Pre mesec
dana je, naime, u velikom stilu proslavio i svoj rođendan, a za tu priliku je u Leskovcu organizovano slavlje dostojno Holivuda sa oko 400 zvanica. Svirao je gudački orkestar, a pevale su folk zvezde Milica Pavlović i Stevan Anđelković. Taman na vreme za sečenje torte, koja je bila u bojama SNS-a, u salu su ušli trubači, a iznad diskoteke se prolomio vatromet...
 
 
Ipak mu nisu dali da kolima uđe u zgradu: Na trotoaru ispred SNS-a


Usta moja hvalite me
Na zvaničnom sajtu grada Leskovca, dr Gorana Cetanovića opisuju kao rođenog lidera, neiscrpne energije, koga je teško pratiti, ali je pravo zadovoljstvo raditi sa njim i učiti od njega! Cvetanović je i ranije zbog svoje biografije bio hit na društvenim mrežama, na kojima i dalje kruži video, u kom detaljno navodi šta je sve radio - studirao na Kembridžu, Oksfordu, bavio se proizvodnjom roštilj mesa, prvi uspeo da Grke dovede u Srbiju, prodavao grožđe (“grozd i do dva kilograma”)...

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/kolima-medu-pesake/92416
 

Нема коментара: