субота, 27. децембар 2014.

Vučiću prećeno smrću

Premijeru Srbije Aleksandru Vučiću je u više navrata ove godine prećeno smrću, izjavio je Novostima ministar policije Nebojša Stefanoić i objasnio da bilo je pokušaja ugrožavanja, ne samo njegovog života, već su neki kroz kampanju hteli da postignu efekat da je dozvoljeno izreći bilo kakvu laž o premijeru, a da on ne sme ni da se brani

Uprava kriminalističke policije stalno prikuplja podatke o bezbednosti premijera, rekao je Stefanović, napominjući da, kao prijatelj, Vučiću uvek savetuje da vodi računa o svojoj bezbednosti, ali takođe zna i da on ne voli obezbeđenje i da ne želi da prihvati veće mere bezbednosti.

Uvek postoji zabrinutost za bezbednost najznačajnijih funkcionera. Premijera Vučića obezbeđuje Vojska Srbije, a ne MUP, pa nemamo direktnu nadležnost, ali to ne znači da smo manje zabrinuti i da manje radimo, naglasio je Stefanović.

Upitan da li je razrešen slučaj prisluškivanja predsednika Vlade u hotelu "Kraun plaza", Stefanović je odgovorio da MUP ne učestvuje direktno ni u istrazi tog slučaja, ali očekuje izveštaje Vojnobezbednosne agencije, koja time rukovodi.

http://akter.co.rs/29-bezbednost/113781-stefanovi-vu-i-u-pre-eno-smr-u.html

Нема коментара: