недеља, 28. децембар 2014.

Vučiću, ko kaže da ćeš uopšte izdržati na vlasti do sledećih izbora?

Aleksandar Vučić je izjavio da će sigurno izgubiti na sledećim izborima jer, kako je rekao, “sprovodi teške reforme”. Ko kaže da će Vučić uopšte izdržati na vlasti do narednih redovnih izbora?

Nisam uzeo ovaj mandat da čekam sledeće izbore i pobedim svoje političke protivnike. Znam šta će se desiti na sledećim izborima. Najverovatnije ću izgubiti sledeće izbore kao i mnogi drugi koji su pokušali reforme, rekao je Vučić u intervjuu CNN-u.

Prvo, ko kaže da će Vučić uopšte izdržati na vlasti do narednih redovnih izbora 2018. godine? Kako je krenuo, prevremeni kraj mu se bliži. Drugo, Vučić je poznat po kritikovanju prethodnika jer su bili kukavice da sprovode teške reforme. Sada izjavljuje da neće pobediti na izborima zbog teških reformi, kao što ni drugi nisu pobeđivali. Koji su to prethodnici, po Vučićevim merilima, izgubili na izborima zbog nesprovođenja “teških reformi”?

Demokratska stranka možda? Podsetimo da je Vučić DS-ovce pre nekoliko dana u Skupštini histerično napao rečima da su “kukavice” jer nisu smeli da sprovode teške reforme. To bi značilo da su oni nešto radili, pa ih građani skinuli s vlasti? Inače, Vučićevi govori i intervjui puni su neodređenih fraza, nedovršenih misli i oskudnih komentara.

Vučić je još dodao da nije njegov posao da “prodaje gluposti i laži”, već da sprovodi reforme za dobrobit naroda.

Zaključujemo da Aleksandar Vučić namerno izgovara ovakve fraze kako bi zasmejao narod i dao mu nešto oko čega bi mogao da se raspravlja. Kada se osvrnemo na proteklih nekoliko godina, čini se da je Vučić jedino to i radio – prodavao gluposti i lagao!

Drugo, kako smanjenje plata i penzija i kršenje Ustava i zakona, na primer, može da donese dobrobit građanima Srbije? Možda bi trebalo proveriti da li Vučić zna pravu definiciju reči “dobrobit”. Ako on smatra da je nešto dobro, to ne znači da je to apsolutno tako.

Neće Vučić uspeti da izgura ceo mandat. Bojan Pajtić je danas izjavio da će Vučića građani skinuti s vlasti. Mi ipak imamo drukčiji stav. Građani da hoće, skinuli bi ga sa vlasti. Građani su pasivni i iscrpljeni.
Vučića će sa vlasti pre vremena skinuti njegovo bahato ponašanje, šizofrenija, manija, histerija, egocentričnost, pesimizam, negativnost, umišljenost, kompleksi, agresivnosti, destruktivnost…

Jednostavno će se samouništiti i sagoreti. On je sam sebi najveća nesreća i sam sebi će doći glave. Samo znajte, kada ovakav jedan duševni bolesnik bude odlazio sa vlasti, biće to veoma bolno za sve nas, jer Vučić nije poznat po tome da odlazi mirno i dostojanstveno.


http://www.teleprompter.rs/vucicu-ko-kaze-da-ces-uopste-izdrzati-na-vlasti-sledecih-izbora.html

Нема коментара: