субота, 27. децембар 2014.

VUČIĆ PAJTIĆU: Ne maštaj o ukrajinskom scenariju, obećavam ti toga neće biti!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada neće vladati protivno volji građana i da bi ga bilo sramota da vlada sa šest, 16 ili 26 odsto podrške naroda.


Vučić je to rekao na konferenciji za novinare upitan da prokomentariše izjavu lidera demokrata Bojana Pajtića da će aktuelnu vladu rušiti narod dodavši da svaku vladu ruši narod.

"Važno je da Pajtićevu petnaestogodišnju vladu niko ne ruši. Toliko je toga dobrog uradio u nekoliko radnih dana koje je imao u tih 15 godina", rekao je Vučić i dodao da će Srbija sačuvati političku i ekonomsku stabilnost, a da će se s vlasti silaziti demokratskim metodama.Primetivši da se ponovo rađaju ideje o ukrajinskom scenariju, kakve su, kako je naveo, demokrate imale u toku izborne kampanje, Vučić im je poručio da se tome ne nadaju, jer će Srbija sačuvati političku i ekonomsku stabilnost. 

"Bez obzira na to ko će biti na vlasti, sa nje će se silaziti demokratskim metodama - spaljivanja skupštine, linčovanja ili ukrajinskog scenarija, kako neki priželjkuju u Srbiji neće biti. To je stvar koju im obećavam i o kojoj ih obaveštavam", rekao je Vučić, a Pajtiću poručio da ne mašta o ukrajinskom scenariju "jer mu to ni narod ni vlast neće dozvoliti". 

http://www.pressonline.rs/info/politika/344033/vucic-pajticu-ne-mastaj-o-ukrajinskom-scenariju-obecavam-ti-toga-nece-biti.html 

Нема коментара: