петак, 26. децембар 2014.

IZVUKAO SE ZA DLAKU: Željko Mitrović baš žali za Ivanom....

Na sahrani Ivane Bodrožić. vlasnik TV “Pink” molio je boga da njega uzme. Bar da jeste. Međutim, sudeći
po Mitrovićevim nedavnim aktivnostima, vidimo da je Mitrović baš skrhan od bola.


Režimski mediji su pre manje od nedelju dana izveštavali da je Željko Mitrović veoma teško podneo smrt svoje tajne ljubavnice Ivane Bakić Bodrožić koja je pronađena mrtva u hotelu “Hajat”.

Kako su mediji pisali, Mitrović je na njenoj sahranu pao na kovčeg i molio boga da ga uzme. Bar da jeste.
Međutim, hajde da vidimo kako to Mitrović podnosi ovaj težak period zbog kojeg je poželeo da i njega bog uzme.

Prvo, dok je Ivana umirala od Mitrovićevog heroina u sobi hotela “Hajat” koju je iznajmila njegova kompanija “Pink International”, on je bio na proslavi rođendana sina Svetlana Cece Ražnatović u tom istom hotelu.

Na fotografiji koja je nastala te večeri, očito je da je Mitrović bio, iz nekog razloga, izbezumljen i
rasčupan. Ili zbog brige ili zbog heroina. Vi procenite.

Nekoliko dana kasnije, 19. decembra, nakon što je Ivana pronađena mrtva, Mitrović se sa suprugom Milicom pojavio na slavi te iste Svetlane Cece Ražnatović. Tužne oči samo za prikazivanje.


 Nekoliko dana kasnije, u medijima se pojavljuju fotografije Mitrovića i njegove supruge Milice, koju je varao sa Ivanom, kako uz osmeh propadaju kroz stolicu i padaju na pod tokom snimanja “Pinkovog” novogodišnjeg programa. Jedan dan pada na kovčeg zbog tuge, drugi dan na pod zbog sreće.




I tako Željko Mitrović žali za svojom Ivanom. Stiče se utisak da je Mitroviću jednostavno laklnulo, jer se za dlaku izvukao.

http://www.teleprompter.rs/izvuako-se-za-dlaku-zeljko-mitrovic-bas-zali-za-ivanom.html


NOVI DETALJI: Ivanu Bodrožić su ubili otrovnim lekom iz otpada!


- Za svakog pacijenta je propisana određena količina anestetika koji mu se sme dati. Nekom se daje više, a nabavljala je otpatke anestetika “propofol“, koji su poluiskorišćeni bacani u đubre, saznaje Alo.

nekom manje, tako da u ampulama ostane određena količina "propofola" koja se baca. Taj otpad je uziman i prosleđivan Ivani - kaže izvor blizak istrazi  Ivana Bakić Bodrožić, koja je pronađena mrtva u sobi u hotelu “Hajat”,

- Za svakog pacijenta je propisana određena količina anestetika koji mu se sme dati. Dakle, nekome se daje više, a nekome manje, tako da u nekim ampulama ostane određena količina “propofola” koja se baca. Taj otpad je uziman i prosleđivan Ivani. Zato se i nije pokazivao manjak u količini ovog anestetika, jer nisu uzimane pune ampule, već one koje su već upisane kao iskorištene – kaže izvor blizak istrazi za Alo.

Kako Alo saznaje, tehničar sa VMA Ljubiša P. ne samo da je Ivanu odvezao na VMA i vratio je u hotel “Hajat”, već joj je upravo on i stavio braunilu u toj ustanovi, pokazuju rezultati DNK analize uzoraka uzetih sa kanile koja je pronađena u Ivaninoj ruci. Izvor iz istrage kaže da su najnoviji rezultati urađeni na VMA potvrdili da je upravo Ljubiša P., poznat po nadimkom Buki, zaposlen na kardiopulmo reanimator, Ivani u venu postavio braunilu.

- Mi smo od početka imali podatak da je u pitanju muška osoba. Naknadnim pretragama utvrđeno je da otisci prstiju sa kanile odgovaraju Ljubiši P., što ukazuje na to da je on Ivani plasirao braunilu u venu. Sve nalazi, koji podrazumevaju rezultate krvi, obdukcije, toksikologiju, ali i tragove DNK trebalo bi da dobijemo danas ili sutra. Inače, posle veštačenja Ljubišinog telefona utvrđeno je da su on i Ivana kobnog dana komunicirali. Na osnovu tih dokaza i onih koji su prikupljeni u istrazi biće podneta krivična prijava protiv Ljubiše P. zbog neovlašćene preprodaje medicinskih preparata i pomagala. Zbog smrtnog ishoda, kazna zatvora za to krivično delo je do osam godina – objašnjava sagovornik za Alo.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

http://www.telegraf.rs/vesti/1368038-ivanu-bodrozic-su-ubili-lekom-iz-otpada



Нема коментара: