понедељак, 29. децембар 2014.

Bahatog “mafijaškog” direktora SPS tajno uglavio na drugo radno mesto

Nakon što ga je Socijalistička partija Srbije smenila sa mesta izvršnog direktora Luke Novi Sad, Aleksandar
Požgaj, poznatiji kao SPS-ov bahati mafijaški direktor, ubrzo je imenovan na drugu partijsku funkciju.


Aleksandar Požgaj iz Novog Sada je pravi socijalista.

Krajem jula meseca navukao je na sebe gnev ogorčenog naroda kada su u medije dospele njegove fotografije bahaćenja po noćnim klubovima i egzotičnim letovalištima. Na osnovu njegovog Fejsbuk profila otkrlili smo da je Požgaj sebi dodelio mafijašku titulu “konsiljere”.

Nakon pisanja medija, odrekao se mafijaške titule i obrisao svoje Instagram, Fejsbuk i Tviter naloge.
Uplašio se Požgaj. Međutim, kada je shvatio da mu njegovi socijalisti ne zameraju, Požgaj je naučio da uživa u svojoj novoj slavi. Međutim, zbog “pritiska javnosti”, novosadski odbor SPS-a smenio je Požgaja sa mesta izvršnog direktora državnog preduzeća “Luka Novi Sad”. Međutim, da li ste zaista mislili da će se socijalisti
odreći svog umišljenog mafijaša? Naravno da ne. Vole SPS-ovci takve persone.

Kada bolje sagledate, SPS je pun ili pravih ili umišljenih mafijaša i kriminalaca, tako da, Požgaj im može biti zaštitno lice. Javnost je na kratko bila zadovoljna oštrom reakcijom novosadskih socijalista. Činilo se da nije vredno da im jedan Požgaj narušava reputaciju. Ipak je to SPS. Ubrzo nakon smene, socijalisti su se pobrinuli da Požgaja uvale na neko drugo partijsko mesto. Jedno vreme se nije hvalio svojim novim radnim
mestom. Naivni su mislili da je jadni Požgaj ostao bez posla.

Niko od medija nije obavešten koje je Požgajevo novo radno mesto. Međutim, saznajemo da Aleksandar Požgaj trenutno sedi u fotelji predsednika Upravnog odbora Turističke organizacije Novog Sada. Njegova plata nije poznata, a ni dok je bio izvršni direktor Luke Agenciji za borbu protiv korupcije svoju platu nije prijavljivao.


Verovatno to nije ni smeo da učini jer je sramota kolike plate imaju zaposleni u tom preduzeću. Saznajemo da najobičniji radnik na viljuškaru za nekoliko sati rada dnevno može da dogura do mesečne plate koja je veća od 100.000 dinara.

Sve zavisi preko koje veze dolazite. Požgaj je inače član Glavnog odbora SPS-a, diplomac Megatrenda i miljenik Ivice Dačića. Evo ih u Novom Sadu kako razmenjuju nekoliko prijateljskih reči, dok ih Požgajev lični paparaco spontano fotografiše.

Inače, Požgaj je poznat kao jedan veoma iskompleksiran i neiživljen “mladić” od trideset godina. I dalje se bahati po novosadskim i beogradskim diskotekama…


Odlazi na skupe spa tretmane…


Uživa na egzotičnim putovanjima sa kojima Turistička organizacija Novog Sada nema nikakve veze. Misli da
je Turistička organizacija Novog Sada isto što i turistička agencija.

Vozi kola koja nije kupio od svoje plate…

Puši skupe tompuse…

Voli da ga voze na zadnjem sedištu… Iako ima svoj automobil, voli Požgaj da ga vozaju u službenom automobilu dok se on fotografiše…

U Skupštinu Novog Sada ulazi kao u svoj stan. Predsednik Skupštine, dr Siniša Sević (SPS) i Požgaj su veoma bliski prijatelji. To dokazuje Požgajev komentar na ovu fotografiju: “Prijateljstvo iznad ličnih i partijskih interesa”.

Inače, sve su ovo laži! Aleksandar Požgaj je sve ovo zaradio poštenim radom sa svojih deset prstiju, uz pomoć svog mozga i Megantrendove diplome.

http://www.teleprompter.rs/bahatog-mafijaskog-direktora-sps-tajno-uglavio-na-drugo-radno-mesto-foto.html








Нема коментара: