петак, 26. фебруар 2016.

Аутопортрет

Добермани, питбулови, ротвајлери и сви могући кербери владајућег конвертитског и квислиншког режима, уз њихове пратеће медијске подгузне зунзаре и професионалне апологете и братију дворских луда, крвожедно су са хистеричном пеном на устима здружено баражном ватром запуцали на ДСС и ДВЕРИ након што је Патриотски блок потписивање споразума са НАТО-ом назвао оним што једино и јесте – ИЗДАЈОМ!
Режим, да би „доказао” своју исправност, напада пре свегa ДСС и пришива му етикету за лицемерство, односно наглашава да је садашњи споразум са НАТО-ом  „поправљање” СОФА споразума потписаног 2005. године, у време владе Војислава Коштунице и ДСС-а. Јесте тада, са потписом Вука Драшковића, потписан СОФА споразум, на шта ДСС нема разлога да буде поносан, али, да би се рекла пуна истина ваља написати оно што се подло прећуткује, а то је да је 2005. године ДСС веровала (наивно, показаће се) да Европска Унија подржава демократску Србију, затим тада, под покровитељском руком НАТО земаља, још није било проглашење „Републике Косово” и , можда најзначајније, политика ДСС је била руковођена Резолуцијом 1244. а не капитулантским Бриселским споразумом. Још и ово: у СОФА споразуму није било ставке да НАТО снаге могу да улазе у све приватне објекте!
А „поправка” СОФА споразума подразумева реципроцитет између Србије и НАТО-а, те тако, на пример, наоружани командоси војске Србије могу без ограничења и без санкције да вршљају и претресају, на пример, по Њујорку и Берлину!
„Страшни лицемери”, урличу „Информер” и његов главни уредник Драган Ј. Вучићевић, и етикетирају ДСС и ДВЕРИ за лицемерство. А речени Д. Ј. Вучићевић још додаје црно на бело:
„Лицемери без граница!… Највећи лопови у политици, најгоре битанге у медијима свакодневно нам држе морално-политичке придике све покушавајући да убеде бираче како је за њих најбитније да на ванредним парламентарним изборима гласају за лопове, лажове, тајкуне и корумпиране скотове!”
Шта нам говори овај Вучићевићев цитат којим „гађа” ДСС и ДВЕРИ? Цитат је Бумеранг, заправо прецизан аутопортрет самог Вучићевића као парадигме целокупне кокодакајуће режимске квазимодовске братије која се наказно испилила испод крила „Милосрдног анђела”.
Али, није режим завршио са радовима у Србији. Премијер је фасциниран протестантизмом и немачком радиношћу. Због тога и понавља да Срби ваља да промене свест. А свест се најбоље мења, је ли тако, кроз рад, а рад, и то се зна, ослобађа. Дакле: Arbeit macht Frei!
Милан В. Шећеровић


http://www.dss.rs/milan-secerovic-autoportret/

Нема коментара: