четвртак, 24. март 2016.

Vučiću nisam dao da krade, Tadić ima samo sebe i svoj odraz u ogledalu

Prvi Tviter intervju najvećeg tviteraša u Srbiji. Lider pokreta "Dosta je bilo izneo je svoje stavove u jednočasovnoj prepisci preko Tvitera sa urednikom Nedeljnika Nenadom Čalukovićem
Iz Srbije ne odlaze samo najbolji. Odlaze svi koji imaju kuda. To je najbolje merilo rada vlade. Partokratija je razorila društvo. Nije mi žao što sam se vratio. Od Srbije ćemo napraviti zemlju u kojoj se rado i lepo živi. Neću da decu i unuke gledam preko Skajpa, napisao je Saša Radulović, lider pokreta "Dosta je bilo" u 1/2 i 2/2 u jednočasovnom Tviter intervjuu za Nedeljnik.
On je još naveo da bi pad Vučićevog rejtinga ispod 40% doveo do samourušavanja naprednjaka. "SNS je interesna grupa. Ništa drugo ih ne drži na okupu", tvitnuo nam je Radulović.
Radulović je u tvitovima izneo svoje stavove o političkim konkurentima, odgovorio na pitanja s kim bi ušao u vladu, zašto misli da je poseta princa Čarlsa Srbiji otvorena podrška Vučiću, da li je predlagao koaliciju sa DS i Dverima, i ko od opozicionara najviše koketira sa premijerom Vučićem.
Radulović je napisao i da podržava legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe i legalizaciju gej brakova.

http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/sasa-radulovic-vucicu-nisam-dao-da-krade-tadic-ima-samo-sebe-i-svoj-odraz-u-ogledalu/

Нема коментара: