среда, 23. март 2016.

Pajtić: Za Srbiju u kojoj zakoni važe jednako za sve

Predsednik DS-a Bojan Pajtić izjavio je da se građani 24. aprila opredeljuju između Srbije u kojoj su žene građani drugog reda i gde za nasilnike uvek ima opravdanja, u kojoj se ćuti i trpi, i Srbije u kojoj su svi slobodni i ravnopravni, u kojoj zakoni važe jednako za sve.
Prilikom posete Sigurnoj kući u Pančevu, Pajtić je rekao da je pokrajinska vlast u proteklom periodu Vojvodinu pokrila sistemom sigurnih kuća po najvišim evropskim standardima.
Potpredsednica DS-a Gordana Čomić rekla je da DS zajedno sa svima želi da žrtve dobiju pravdu, da nasilnici budu kažnjeni i da svi živimo normalno, bez nasilja.

"Živeti normalno znači živeti u porodici bez nasilja, gde smo mi majke, sestre, bake, ćerke... Naša je obaveza da učinimo sve zakonima, da učinimo sve kao ljudi, da ne ćutimo o nasilju koje se dešava oko nas, jer je obaveza da se o tome govori", rekla je Čomićeva, navodi se u saopštenju Informativne službe DS-a.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/2537/Izbori+2016/2255630/Pajti%C4%87%3A+Za+Srbiju+u+kojoj+zakoni+va%C5%BEe+jednako+za+sve.html

Нема коментара: