четвртак, 2. јул 2015.

KUPLERAJ! Raskalašan život Vučićeve savetnice sa diplomatskim pasošem (FOTO)

Iako je Dušica Jevđenović, nakon što je skandal sa suzavcem procureo u javnost, obrisala svoj zvanični Fejsbuk profil, došli smo do njenog drugog profila pod lažni imenom. Imali smo šta da vidimo!



Savetnica u Vladi Aleksandra Vučića, Dušica Jevđenović, koja je policajca poprskala suzavcem, nije štedela svoj diplomatski pasoš. Sudeći po njenim fotografijama, Vlada Srbije će uskoro morati da joj izda novi diplomatski pasoš pošto je onaj koji joj je izdat 2013. godine sigurno ispečatiran Vučićeva silikonska savetnica (da se tako izrazimo) živi raskalašno, kao i sve ostale napredne savetnice. Izgleda da Vučićevoj savetnici ne manjka “klijenata”!








Spavamo samo na šanel posteljini…












Evo je savetnica Dušica sa sinom u naručju. Sin će biti ponosan na majku kada odraste…







http://www.teleprompter.rs/raskalasan-zivot-vuciceve-savetnice-sa-diplomatskim-pasosem-foto.html



DOSIJE: DRŽAVNE STARLETE Sladak život razmaženih bogatašica


Mlade su, atraktivne, imaju diplome privatnih fakulteta i sve su primljene u Ministarstvo spoljnih poslova uz urgiranje političara dok je ministar bio Ivan Mrkić.
Novim perjanicama srpske diplomatije zajedničko je i to da uglavnom potiču iz bogatih porodica, bliske su moćnicima, vole skupe automobile, egzotična putovanja, firmiranu garderobu.

Ovo bi, ukratko, mogli da budu kriterijumi za prijem u MSP u periodu Mrkićevog ministrovanja od 2012. do 2014. godine.
Njima posao nije bio potreban toliko zbog novca koliko zbog prestiža. Da bi mahale diplomatskim pasošima i hvalile se da rade u Ministarstvu. Nijedna nije imala profesionalne ambicije. Zaposleni u MSP, koji su iz opravdanih razloga želeli da ostanu anonimni, opisuju kako je izgledao rad zaposlenih „preko veze“.
- Dolazile su na posao u 11, ostajale po dva sata i potom odlazile kući. Nevena Lojović bila je čest gost u kabinetu ministra Mrkića. Uvek je imala mnogo nakita na sebi, skupu garderobu i torbe od po nekoliko hiljada evra - priča izvor „Blica“ iz MSP.
 
NA POSLU SU PROVODILE DVA SATA DNEVNO
Na pitanje kako se zaposlila u Ministarstvu, Lojovićeva je kolegama govorila da „njen tata poznati zlatar (?!)“.

- Otac joj je iz Kragujevca i ponosno je pričala kako je prijatelj Tomislava Nikolića. I ona ima zlataru u Beogradu, a zaposlenima u MSP je čak nudila povlašćene cene ukoliko bi kupovali kod nje - kaže naš sagovornik.

On ističe da je Lojovićeva pričala kako je otpustila radnicu u zlatari pa je jedno vreme izlazila s posla već oko 12 kako bi sama radila drugu smenu. Takođe, postala je veoma bliska s Marijom Grujić, a i sličnog su materijalnog statusa i interesovanja.
 

Tomina veza

 
Zanimljivo je i da je u slučaju Grujićeve veza bio Tomislav Nikolić.
- Marija je pričala da je njen dečko poznati skijaš i da radi nešto sa predsednikom Nikolićem, kao i da je ona preko te veze stigla u MSP - kažu naši sagovornici.

Na Fejsbuk profilima Grujićeve i Lojovićeve očigledna je raskoš o kojoj naš izvor govori. Iritirale su zaposlene pričama da im niko ništa ne može i da će tu dočekati penziju.

Kada je reč o Vanji Hadžović, ona je u MSP, po rečima samog Mrkića, došla na preporuku funkcionera SPS Branka Ružića. Nakon što je pokrenuta afera, povukla se sa društvenih mreža, ali i iz Ministarstva.

Dušica Jevđenović, koja je u žižu javnosti dospela kada je suzavcem napala policajce i pritom se pozvala na diplomatski pasoš, takođe ima nešto zajedničko sa prethodnicama - luksuzan život, automobili, skupi izlasci, šampanjac...
 
1. Marija Grujić
VERENIK KOD NIKOLIĆA


  • Završila „Megatrend“ i bez iskustva došla u MSP
  • Njen verenik je izvesni Nebojša, zaposlen ili blizak Predsedništvu i Tomislavu Nikoliću
  • Slikala se za muške magazine
  • Prijateljica sa Nevenom Ljubić Lojović
2. Dušica Jevđenović
RASKALAŠNA  NASILNA


  • Ima diplomatski pasoš
  • Ljubitelj oružja i skupih automobila
  • Raskalašan život, bogati ljubavnik
  • Napala policajce tvrdeći da je savetnica u MSP
 
3. Vanja Hadžović
RUŽIĆEV KADAR



 
  • U MSP je došla na preporuku Branka Ružića
  • Bila potpresednica omladine SPS u Zemunu
  • Završila „Megatrend“
  • Poznata po obnaženim snimcima na internetu
4. Nevena Ljubić Lojović
VLASNICA ZLATARE


  • Završila Akademiju lepih umetnosti
  • Otac poznati zlatar, a ona vlasnica zlatare „Spenderella“
  • Otac je prijatelj Tomislava Nikolića
  • Nosi tašne vredne hiljade evra

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/572749/DOSIJE-DRZAVNE-STARLETE-Sladak-zivot-razmazenih-bogatasica


 
SLUČAJ MISTERIOZNE SAVETNICE: Državni vrh se trese zbog ove žene!


BEOGRAD - Od Dušice Jevđenović (23), savetnice u Vladi, kojoj je predsednik Srbije Tomislav Nikolić lično sredio da dobije diplomatski pasoš, trese se državni vrh, saznaje Kurir.

Pošto je preko svoje saradnice Slađane Pantić otkrila za Kurir da joj je pomenutu putnu ispravu nabavio šef države, te da joj niko ne može ništa jer nju štiti otac njenog deteta, političari na visokim funkcijama su se ustalasali, svesni da se Jevđenovićeva neće ućutati, te da mnoge ima u šaci.

Sukob s policijom

Ona, podsetimo, pre nekoliko dana u razgovoru za naš list nije želela da imenuje s kojim to moćnikom iz
sveta politike ima dete, ali nije propustila da naglasi da će šta god da uradi - a jednom prilikom je napala i službena lica tokom vršenja dužnosti, imati zaleđinu čoveka kome je rodila sina.



Dao joj diplomatski pasoš... Tomislav Nikolić 
 

Kad se tome doda da joj je diplomatski pasoš koji joj pruža imunitet u inostranstvu obezbedio Ivan Mrkić, a na urgenciju šefa države, nema sumnje da je njena ispovest u našem listu digla mnoge funkcionere na noge.

Kako su nam u neformalnom razgovoru rekli u SPS, „njihovi funkcioneri nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa Jevđenovićevom“, te odgovore moramo da potražimo na Andrićevom vencu“ (gde je radno mesto predsednika Srbije, prim. aut.)

Podsetimo, javnost je saznala za Jevđenovićevu pošto je došla u sukob sa policijom dok su privodili njenog brata. Napala je službena lica i poprskala ih suzavcem.

Veze s političarima

Dragomir Anđelković, politički analitičar, kaže da niko ne sme da bude bahat, niti da se poziva na veze sa ovim ili onim.

- Bez obzira na to na koga se pozivaju, na kog političara, niko ne sme da bude iznad zakona. Ne smemo da dozvolimo da nam politika spadne na starlete - kaže Anđelković.
Boža Spasić
POLITIČARI ŠTITE STARLETE

Boža Spasić, privatni detektiv i bivši radnik DB, kaže da nema nikakve logike da sekretarice, činovnice ili starlete imaju diplomatski pasoš.- Zna se na osnovu kojih kriterijuma se to dodeljuje, a ja ne želim da verujem da bi kabinet predsednika izdao nalog da se to uradi. Ako je urađeno, onda je to mimo svih zakona. Tragedija je da starlete i takve devojke štite državni funkcioneri - navodi Spasić.



Razvojni put misteriozne savetnice

1. Dušica Jevđenović dobila diplomatski pasoš 2013. od Ivana Mrkića

2. Saradnica manekenke otkrila za Kurir da joj  je putnu ispravu sredio Nikolić
3. Savetnica iz vlade tek će otkriti pikanterije o političarima


http://www.kurir.rs/vesti/politika/slucaj-misteriozne-savetnice-drzavni-vrh-se-trese-zbog-ove-zene-clanak-1843583

 SAVETNICA PIŠE AUTOBIOGRAFIJU: Otkriću kako sam orgijala s političarem!

Jevđenovićeva radi na autobiografskom delu u kom će otkriti pikanterije iz svog ljubavnog života sa
funkcionerom i njihove susrete dokumentovati i fotografijama 
BEOGRAD - Dušica Jevđenović (23), savetnica u Vladi Srbije, koja se preko svoje saradnice hvalila da joj je diplomatski pasoš sredio šef države Tomislav Nikolić, te da je jednom moćnom političaru rodila sina, zbog čega je zaštićena, piše knjigu zbog koje će Srbija da se zatrese, saznaje Kurir!

Naime, Jevđenovićeva, koju je uticajni političar zajedno sa detetom sklonio u egzotično letovalište dok se ne stiša bura u Srbiji, upravo na letovanju počinje da radi na knjizi u kojoj je spremna da otkrije sve tajne srpskih političara, a poseban deo biće posvećen ocu njenog deteta, koji joj je omogućio luksuzan život, kupio džip od 100.000 evra i pomogao da zajedno sa ocem Dušanom uđe u posao izgradnje zgrada. Ona će, kako saznajemo, detaljno opisati pikanterije iz ljubavnog života s tim funkcionerom.

- Dušica odlično zna i koji političar se viđa s kojom starletom, manekenkom ili glumicom i koliko su te devojke dobijale novca od njih. Političari su devojkama plaćali za druženje, ali su ih često obasipali i skupim poklonima. Neke od lepotica su od pojedinih funkcionera uspele da izvuku veliki novac ili da se materijalno obezbede - kaže izvor našeg lista i dodaje:

- U toj knjizi biće objavljena i mesta gde se održavaju privatne zabave na kojima sve obiluje luksuzom. Tu se političarima dovode pomenute devojke.

Isto tako, knjiga će biti ilustrovana i fotografijama orgija.

- Većina fotografija, a za neke se može reći i da su eksplicitne, biće u knjizi. Posle toga ništa više neće biti isto - kaže izvor našeg lista.
Zvali je u rijaliti
„TATICA“ JOJ ZABRANIO DA UĐE U „PAROVE“

Produkcija „Parova“, kako saznajemo, zvala je Dušicu Jevđenović da bude jedan od učesnika ovog šoua i
iako je malo falilo da ova savetnica Vlade uđe u luksuznu kuću, to je u poslednjem trenutku sprečio moćni funkcioner.- Političar koga ona zove „tatica“ sprečio je da ona uđe u taj rijaliti. Pošto je Dušica svojeglava, bojao se da bi u žaru rasprave s nekim od učesnika mogla da otkrije ko joj od političara čuva leđa - kaže izvor našeg lista.
Razvojni put
ŽIVOT SLATKE MALE

- Dušica Jevđenović ima 23 godine
- Radi kao savetnica u Vladi Srbije
- Od političara kome je rodila sina dobila je džip od oko 100.000 evra
- Putuje po svetu sa sinom o trošku pomenutog političara
- On joj je dao novac da sa svojim ocem Dušanom zida zgrade



http://www.kurir.rs/vesti/politika/savetnica-pise-autobiografiju-otkricu-kako-sam-orgijala-s-politicarem-clanak-1849443




20 коментара:

Анониман је рекао...

Kurve

Bole је рекао...

Na kraju svako odgovara za svoje postupke. Ne vidim kakve veze ima sa tim ima gospodin Vučić?! Na njegovom mestu, citirala bih našeg sociologa iz njegove knjige Ribari ljudskih duša: "OBAVEŠTAVAM SVE SVOJE TAJNE I JAVNE TUŽIOCE, DA NA MENI NEMA VIŠE MESTA ZA LEPLJENJE ETIKETA!"

Unknown је рекао...

Nauci Bole da pises... Ne pise se gospodin Vučić, to gospodin se moze slobodno izbaciti, ali obavezno se uvek ispred stavlja titula LAZOV gospodin Vucic, jer titulu LAZOVA mu priznaje sve veci broj gradjana. Sto se tice dipl. pasosa: Kakva vlast, takav sistem, takav narod

Анониман је рекао...

Bole je zenska botina. Citirala bi ona naseg tra la la...

Анониман је рекао...

Meni se Romkinja baš dopada.

Анониман је рекао...

Nikakva nije, cudno da neko za tako nesto placa.

Анониман је рекао...

Kurva il ne zabole je. Sta ja imam od postenja?Ni posao ni pare ni momka

Анониман је рекао...

ne kurva...KURVETINA...!!!

Анониман је рекао...

ali zato sve radnje radi...

Unknown је рекао...

Onda se pitate zasto pametni ljudi beze iz Srbije

Анониман је рекао...

cini mi se da su pasose dobile pre ove vlasti, pojedine su od 2011. god u MSP-u....

chehoz је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Анониман је рекао...

Sigurno da jesu. Mora da su jos od srednje skole imale funkciju i karijeru!!
Mislim i da je ova vrucina i susha nasledstvo od prosle vlasti!!
Smesni ste!!

Анониман је рекао...

Ima se moze se,najstariji zanat uvek dolazi do izrazaja a politicari su osetljivi jer korupcije ima i novca pa zasto nebi imali i mlade lepuskaste devojcice

Анониман је рекао...

Ona je poslovan pratnja i to je to, a nikakva savetnica i nikakvi bakraci! Ide i hefta se za kes i to je jasno a to sto je dobila diplomatski pasos to je da bi kes iznosila aniko je ne bi proveravao

Unknown је рекао...

Ma nemoj?! A ko joj je dao diplomatski pasos?????

Анониман је рекао...

Kada bi u ovoj zemlji socijala sluzba radila svoj posao, oduzeli bi joj dete. A gdin Vucic, ako ima iole pameti, ogradio bi se od ovakve spodobe.

Анониман је рекао...

Boze, ala se ovde ljudi foliraju... ili samo nisu realni! Vi da u svom , mogu reci jadnom, zivotu poznajete bilo koju od ovih devojaka, a da pritom imate pare i moc, dali bi im i poslednji dinara!

Анониман је рекао...

super ja isto nemam pare ni poso ...oces da mi budes devojka

Анониман је рекао...

A šta će Vučiću starleta u vladi? U čemu ga savetuje? E to ima veze sa Vučićem.