уторак, 14. април 2015.

ODAKLE TATI PARE? Vučićev sin pohađa najskuplju privatnu gimnaziju u Srbiji!

Kako ekskluzivno saznajemo, sin premijera Vučića, Danilo, pohađa najskuplju privatnu gimnaziju u zemlji, “Ruđer Bošković”, gde godina može da košta i do 12.500 evra!
Sin premijera Aleksandra Vučića, Danilo Vučić, koji je u javnosti postao poznat kao “maloletni sin premijera Vučića koji se bahati po najskupljim beogradskim splavovim”, pohađa najskuplju privatnu gimnaziju u Srbiji.
Reč je o privatnoj gimnaziji “Ruđer Bošković” iz Beograda. “Ruđer” važi za najskuplju privatnu gumnaziju u zemlji gde učenje po standardnom
gimnazijskom programu košta od 8.850 do 9.750 evra, a po stranim do 12.500 evra godišnje. Cena jednog razreda osnovne škole je od 5.500 do 7.600 evra po domaćem programu, a ”po Kembridžu” košta od 6.500 do 9.300 evra.
Da li je u redu da sin premijera jedne zemlje nosi majicu sa fasistickim simbolima?

Teleprompter.rs je ove navode potvrdio kod više izvora. Čak smo uspeli da pronađemo i fotografije Danila Vučića na zvaničnoj Fejsbuk
stranici gimnazije “Ruđer Bošković”.
Ovoga puta smo odlučili da zamaglimo oči maloletnom Danilu, jer se nalazi u školskom okruženju, a ne na splavovima u društvu tatinih stranačkih kolega, a nismo želeli ni da se ministar Tasovac i predsednici novinarskih udruženja, Ljiljana Smajlović i Vukašin Obradović, više muče oko pisanja prekršajnih prijava i javnih osuda protiv portala Teleprompter.rs.
Međutim, cilj ovog teksta nije sin Danilo, već Vučićevi sumnjivi izvori prihoda.
Imajući u vidu to da Aleksandar Vučić kao premijera zarađuje nešto više od 124.000 dinara mesečno, postavlja se pitanje odakle našem premijeru novac za sve životne troškove – skupo privatno školovanje dvoje dece (Vučić je jednom prilikom izjavio da njegova ćerka Milica pohađa privatnu Rusku školu), život dva tinejdžera u Beogradu, dve žene, dva stana (stan od 117 kvadrata nije prijavio, a u njemu navodno živi bivša supruga Ksenija Vučić), sinovo skupo maloletničko alkoholisanje po beogradskim splavovima i svoj privatan život?
Samo se prisetimo koliko je opozicioni radikalski Vučić kritikovao tadašnje političare na vlasti jer su slali svoju decu na školovanje u najskuplje škole i univezitete. Gle slučajnosti, Vučić to isto radi!
U svakom slučaju, želimo mlađanom Danilu uspešan polazak u vojsku. Premijer Vučić nam se pre mesec dana pohvalio kako je u toku radnog vremena po prvi put popio alkohol da nazdravi, jer mu je sin dobio poziv za vojsku.

http://www.teleprompter.rs/odakle-tati-pare-vucicev-sin-pohada-najskuplju-privatnu-gimnaziju-u-srbiji.html

Постави коментар