среда, 27. мај 2015.

TERZIĆ PRODAVAO MAGLU Zvezdi od prava na Luku Jovića samo 1,4 miliona evra

Od transfera smo zaradili 2,5 miliona evra, od toga za prava prodaje Luke Jovića smo dobili 1.400.000 evra, priznao je konačno Terzić
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, kaže da je klubu iz Ljutice Bogdana kada je on došao na mesto generalnog sekretara pretio bankrot, a sada ponosno ističe da 12 meseci kasnije nije bankrotirao i da neće bankrotirati.
Takođe, kaže da je ponosan iako dug Zvezde, po njegovim rečima smanjen, iznosi 43 miliona evra, a  priznao je da je Luka Jović prodat.
- Smanjili smo dug na 43 miliona evra, sa jasnim planom kako da ga snanjujemo iz godine u godinu. Ono što je najvažnije, izmirili smo skoro 10 miliona evra dugova bivšim igračima i klubovima i dobili smo licencu za UEFA takmičenja – rekao je Terzić u izjavi za Novosti.
Konačno je priznao da je Luka Jović prodat, iako su mesecima čelnici kluba pričali da nemaju nameru da ga se odreknu ukoliko ne dođe vrlo primamljiva ponuda. Pominjao je Terzić cifru od osam miliona evra, zbog toga mu je dao devetku. Na kraju - 1.4 miliona evra, bez obzira na to o kom procentu prodaje prava se radi, sramota!
- Od "Gasproma" smo dobili 4,5 miliona evra za novi ugovor, plus dva miliona po starom ugovoru za prolećni deo sezone. Od transfera smo zaradili 2,5 miliona evra, od toga za prava prodaje Luke Jovića smo dobili 1.400.000 evra. Ostali novac je došao od drugih sponzora i članova uprave - rekao je Terzić, koji nije precizirao koji procenat prava na Jovića je prodat.
Pitale su “delije” pre nekoliko dana štošta Terzića, a način na koji ima je uzvario im se sigurno neće dopasti.
Inače, klub je pre nekoliko dana potvrdio da je ugovor sa Jovićem produžio do 2018. godine.

http://www.informer.rs/sport/c-zvezda/15702/TERZIC-PRODAVAO-MAGLU-Zvezdi-od-prava-na-Luku-Jovica-samo-1-4-miliona-evra

Нема коментара: