среда, 13. април 2016.

Tajna veza Vučićevih “Zavetnika” sa narko-dilerima i ubicama!

Kolovođa “Zavetnika” u bliskim je poslovnim vezama sa narko-dilerima i osuđivanim ubicama
Rukovodstvo lažne patriotske grupacije sektaških tendencija pod nazivom “Zavetnici” u bliskim je vezama sa osuđivanim narko-dilerima i ubicama, otkriva Teleprompter.
Teleprompter je već pisao o Nemanji Ristiću, kolovođi “Zavetnika” iz senke, koji ulicama šeta u paravojnoj uniformi.
Ristić je ranije bio u zatvoru zbog ubistva, a naređeno mu je obavezno lečenje u psihijatrijskoj ustanovi “Laza Lazarević” zbog pretnji smrću Zagorki Dolovac, republičkom javnom tužiocu, Majklu Kirbiju, bišem američkom ambasadoru i Veranu Matiću, uredniku TV B92.
Ristić je već sa 20 godina bio istaknuti član voždovačkog klana, na čijem čelu je tada bio Goran Vuković zvani Majmun.
Ubistvo je počinio 1994. godine tokom obračuna sa pripadnicima zvezdarskog klana Sredojem Šljukićem Šljukom i Srđanom Adžemovićem, kada je u međusobnoj pucnjavi ubijena Tatjana Nikolić (20).
Nikolićeva je ubijena kad je Nemanja Ristić izvršio pokušaj likvidacije Sredoja Šljukića – Šljuke, vođe zvedarskog klana.
Iz zatvora je izašao 2012. godine.
Opširnije: KO SE KRIJE IZA BUNDE MILICE ZAVETNICE? Klinci, mafijaši, duševni bolesnici i Vučićevi radikali
Prema ekskluzivnim saznanjima Telepromptera, predsednik “Zavetnika”, nekadašnji član SRS-a, Stefan Stamenkovski, u bliskim je poslovnim i prijateljskim odnosima sa osuđivanim narko-dilerom i najpoznatijim kriminalcem u Srbiji Kristijanom Golubovićem.
Teleprompter je došao do fotografija na kojoj se vidi Stamenkovski kako prijateljski čeka Golubovića ispred Specijalnog suda u Beogradu.
Kolovođe Vučićeve kreacije zvana “Zavetnici”, koja je sačinjena od atraktivnih devojaka koje služe kao mamac, ubica, narko-dilera, duševnih bolesnika i posrnulih studenata, i dalje usko sarađuju sa ljudima iz narko-podzemlja, saznaje Teleprompter.
Milica Đurđević, nosilac liste “Zavetnici” i druga na listi, u ljubavnoj je vezi sa Golubovićevim saradnikom Stamenkovskim, dok je njen otac Rajko Đurđević jedan od osnivača “Zavetnika”.
Stamenkovski, devojka Milica i njen otac Rajko bili su članovi Srpske radikalne stranke.
Koga to podržava ruski vladajući establišment u Srbiji?
Preobraženi Stamenkovski, blizak poslovni saradnik osuđivanog narko-dilera Kristijana Golubovića, viđen je u društvu najviših predstavnika ruskog vladajućeg establišmenta.
Golubovićev saradnik bio je u društvu ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova prilikom njegove posete Beogradu sredinom maja prošle godine.
Kako stvari stoje, Lavrov se nije samo sastao sa predstavnicima srpskog državnog vrha, već je jedan period svoje zvanične posete posvetio i predstavnicima “patriotskog” podzemlja.
Stamenkovski i njegovi “Zavetnici” česta su pojava u okruženju ruskog ambasadora u Srbiji Aleksandra Čepurina.Podrška ruskog vladajućeg etablišmenta sumnjivim ljudima iz Srbije, koji su poslovno bliski sa osuđivanim narko-dilerima i ubicama iz patriotskog podzemlja, predstavlja diplomatski skandal!






http://www.teleprompter.rs/tajna-veza-vucicevih-zavetnika-sa-narko-dilerima-ubicama.html

Нема коментара: