субота, 23. април 2016.

PREPORUČUJEMO DA BI NOVOSADSKI POTROŠAČI IMALI SVOJE PREDSTAVNIK

Poštovani g-dine Ćiriloviću,

bez obzira što zakonski nemam mogućnost da glasam u Novom Sadu, imate moju punu podršku za uvođenje reda u svim životnim oblastima i na svim nivoima, počev od najnižeg oblika uprave pa do republičkog, jer ovo stanje je POTPUNA ORGANIZOVANA ANARHIJA !!!

To podrazumeva i postavljanje pitanje odgovornosti, kao i pokretanje sudskih postupaka protiv svih onih koji su se dokazano ogrešili o Ustav i zakone Republike Srbije, izdajući njene interese, koji su debelo zagazili u korupciju i kriminal !

S poštovanjem,

Dejan Ilić, dipl. građ. inž.
sudski veštak za građevinarstvo


From: Prosperitet Novi Sad [mailto:prosperitet.ns@gmail.com]
Sent: subota, 23. april 2016 18:05
To: Dejan Ilić; Jelovac Bajić Vladislava; Kolar Mile; Petrović Aleksandar Novi Sad; Rade Gucunski; Tatjana Manojlovic; Vladimir Jovićević; Zoran Meleg; Zorn Milivojević
Subject: Fwd: PREPORUČUJEMO DA BI NOVOSADSKI POTROŠAČI IMALI SVOJE PREDSTAVNIKE

GLASANJEM ZA LISTU SA BOJEM 14. NA LOKALNIM IZBORIMA NOVOG SADA, UKAZUJEMO POVERENJE NOVIM LJUDIMA A NE PONAVLJAČIMA KOJI SU NAM ZAGORČALI ŽIVOTE
U skoro trodecenijskom višestranačju ne glasamo za „ime i prezime“ već za listu stranke ili koalicije. da bi naša izborna volja bila „upodobljena“ i „prekomponovana“, jer  o izbornom rezultatu postizborno odlučuju već odavno viđene partijske perjanice.
 U nedelju, 24. aprila, kada uzmemo beli glasački listić za odbornike novosadske Skupštine opet ćemo videti da su nosioci lista već odavno otrcani partijski lideri, negde i bez imena stranke i njenih koalicionih partnera.
Kako za iste možemo opet da glasamo kada su prikrili imena mnogih preletača sumnjivog morala, poslušnika, karijerista i večitih kandidata i profesionalnih odbornika?
Zato vas pozivamo da barem na lokalnim izborima za Skupštinu grada Novog Sada glasamo za pristojne i ljude od poverenja – prijatelje, komšije, poznanike koji će, kao neiskompromitovani, u narednom mandatu raditi u interesu običnog građanina i naše lokalne zajednice, a ne za koalicionu smešu sastavljenu od više partija, grupa, nesposobnih, neobrazovanih, bez ugleda i često korumpiranih pojedinaca, koji od vas pojedinačno ne bi dobili ni glasa.
Poverimo mandat kandidatima sa liste broj 14. čiji je nosioc Ljubomir Ćirilović, a ne lider stranke.Kao potrošači-korisnici komunalnih usluga, jedino u sprezi sa ovim narodnim, a ne partijskim predstavnicima, imamo šansu da napravimo reda u Javnim i Javno komunalnim preduzećima, a posebno u Informatici koja nas pljačka na neviđen način.
S postovanjem,
 Udruženje za zaštitu prava potrošača
           "Prosperitet" Novi Sad

predsednik, Radomir Ćirilović, 021/ 300-38-65; 063/340-763;
            WWW.prosperitet.rs

Нема коментара: