среда, 13. април 2016.

Naprednjaci Romima seku struju ako neće da glasaju za SNS!

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije iz Surdulice saopštio je da članovi Srpske napredne stranke dužnicima pale struju u zamenu za glas na predstojećim izborima. 
OO SPS iz Surdulica saopštio je da radnici elektrodistribucije ovih dana rade punom parom u naseljima u kojima pretežno živi romska populacija.
Kako se navodi, svim politički neopredeljenim domaćinstvima, a naročito članovima SPS-a koji imaju bilo kakva dugovanja prema njima, isključuju električnu energiju
– Kasnije, tokom dana, aktivisti SNS-a iz Surdulice obilaze pomenuta domaćinstva uslovljavajući ih da glasaju SNS kako bi im uključili napajanje električnom energijom i oprostili dug. To se naročito dešava u selu Binovce, gde aktivisti SNS-a Pešić Boban, Petrović Slađan i Milenković Dragana, radnik ED Surdulica, obilaze domaćinstva i nude pomoć u vidu oprosta duga, tražeći glasove svih ukućana kao kontrauslugu, navodi surdulički SPS.
Dodaje se da stranački radnici elektrodistribucije ne diraju članove SNs-a koji imaju dugovanja od preko 50.000 dinara, dok je predsedniku mesnog odbora SPS Binovce Zoranu Mladenoviću i mnogim drugim političkim neistomišljenicima električna energija isključena zbog duga od 14 000 dinara, iako su podaci iz računa netačni.
– Isključenja se vrše bez opomena i ponude reprograma duga, a za ponovna uključenja traži im se dodatnih 5.000 dinara. OO SPS će zbog ovakve poltičke diskriminacije od strane Elektrodistribucije u Surdulici koja je pod kontrolom SNS, podneti krivičnu prijavu, zaključuje se u saopštenju OO SPS iz Surdulice.

http://www.teleprompter.rs/naprednjaci-romima-gase-struju-ako-nece-da-glasaju-za-sns.html

Нема коментара: