среда, 13. април 2016.

KAD NEŠA KADRIRA: Preletela iz “Pošte” u MUP i odmah postala pomoćnica ministra

Katarina Tomašević preletela je iz “Pošte” u Ministarstvo unutrašnjih poslova pre mesec dana i odmah postala pomoćnica ministra za ljudske resurse.  

Ministarstvo unutrašnjih poslova pohvalilo se danas novim redizajniranim sajtom. Na novom sajtu objavljene su biografije svih pomoćnika ministra Nebojše Stefanović.
Pored dugogodišnjih pomoćnika Mirjane Nedeljković, Predraga Marića, Slobodana Nedeljkovića i Miloša Oparnica, na spisku se od nedavno nalazi i izvesna Katarina Tomašević.
Kako piše na sajtu MUP-a, Katarina je pomoćnica ministra za ljudske resurse.
Da je ova žena “izuzetno stučna” za kadriranje po Ministarstvu unutrašnjih poslova dokazuju pojedinačne stavke iz njene biografije.
Katarina je u martu ove godine preletela iz “Pošte” u MUP i odmah postala pomoćnica ministra!
– Završila je Pravni fakulet Univerziteta u Beogradu, a potom i diplomske akademske studije – master na Fakultetu organizacionih nauka, a završni rad “Upravljanje projektom unapređenja poštanskim uslugama u cilju podizanja zadovoljstva korisnika” ocenjen je najvišom ocenom, piše u biografiji.
U “Pošti” je radila od 2000. godine gde je prošla kroz sve operativne procese rada.Odgovor na pitanje kako će Katarina sa svojim master radom na temu “upravljanja projektima unapređenja poštanskih usluga” i dugogodišnjom karijerom u “Pošti” kadrirati po MUP-u zna samo ministar Nebojša Stefanović poznatiji kao “Nebojša iz Beograda”.

 http://www.teleprompter.rs/kad-nesa-kadrira-preletela-iz-poste-u-mup-odmah-postala-pomocnica-ministra.html

Нема коментара: