четвртак, 21. април 2016.

Kad elektrotehničar priča o ekonomiji

Lažni ekonomista i stečajni mafijš Saša Radulović načisto se zapucao na RTS-u dok je govorio o ekonomiji.
Lažni ekonomista sa diplomom elektrotehničara i stečajni mafijaš, Saša Radulović, najstrašnije se zapucao na javnom servisu tokom predstavljana svoje izborne liste.
Toliko je Radulović kukao da mu režim ne dozvoljava prostor na javnom servisu… Kad je napokon dobio prostor na RTS-u za samoreklamiranje, pokazao je da nije sposoban da se nosi sa javnim nastupima.
Kako se čini, Radulović se pogubio kada mu je voditeljka pokazala da mu je ostalo još pet minuta do kraja govora. Za psihu lažnog ekonomiste taj momenat bio je poguban, jer je izgubio tok misli, odnosno nije mogao da se seti teksta koji je unapred naučio.
Zanimljivo je to što je Radulović, elektrotehničar po struci, u trenutku zapucavanja filozofirao baš o ekonomiji i penzijama.
Sada je u potpunosti jasno zbog čega Radulović izbegava konfrontacije sa ljudima nad kojima ne može da se iživljava.
Podsetimo da je Radulović pre mesec dana naprasno pobegao sa konferencije za štampu jer su se pojavili novinari koji su želeli da mu postave nekoliko pitanja o stečajnoj mafiji i nameštanju poslova ženinoj firmi.
Šta bi se desilo da mu je voditeljka na RTS-u postavila par teških pitanja o stečajnoj mafiji. Verovatno bi pobegao iz studija usred programa.

http://www.teleprompter.rs/radulovic-se-zapucao-na-rts-u-kad-elektrotehnicar-prica-o-ekonomiji-video.html

Нема коментара: