недеља, 24. април 2016.

Izgorelo glasačko mesto u naselju Begaljica

U naselju Begaljica sinoć je požar zahvatio Osnovnu školu “Ivo Lola Ribar”. Vatrogasne ekipe su uspele da lokalizuju vatru, ali je izgorelo oko 500 kvadrata, krova i poslednjeg sprata.
OŠ “Ivo Lola Ribar” trebalo je da služi kao biračko mesto za izbore.
Predsednik Republičke izborne komisije Dejan Đurđević rekao je na RTS-u da će glasačko mesto koje je trebalo da bude u OŠ “Ivo Lola Ribar” u Begaljici u opštini Grocka biti premešteno u zgradu 20 metara od škole.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da će sutra od ministarstava prosvete i unutrašnjih poslova tražiti analizu i studiju bezbednosti u svim osnovnim i srednjim školama u Beogradu.
Mali je, komentarišući požar u Osnovnoj školi “Ivo Lola Ribar” u Begaljici, rekao da su instalacije verovatno uzrok požara, ali da je na nadležnim službama da utvrde odgovornost.
– Ovo je treći požar u Grockoj u poslednje dve godne, imali smo dva požara u osnovnoj, jedan u srednjoj školi i to je posledica nemara koji je iskazan u proteklim decenijama prema školama u Beogradu, jer ništa dugo nije ulagano, rekao je Mali.

http://www.teleprompter.rs/izgorelo-glasacko-mesto-u-naselju-begaljica.html

Нема коментара: