субота, 23. април 2016.

СУРДУЛИЦА: „Ако не гласате за СНС, сечемо струју, ако гласате укључићемо опет“ !

У селима општине Сурдулица у којима живи претежно ромска популација ( Загужање, Јелашница, Биновце, Масурица ) радници електродистрибуције Сурдулица ових дана раде пуном паром. Наиме, свим политички неопредељеним домаћинствима а нарочито члановима СПС-а који имају било каква дуговања према њима искључују електричну енергију.
Касније, током дана, активисти СНС-а, ОО Сурудлица, обилазе поменута домаћинства условљавајући их да гласају СНС како би им укључили напајање електричном енергијом и опростили дуг. Такав случај се десио рано ујутру и у селу Загужање, Где активисти СНС-а обилазе домаћинства и нуде помоћ у виду опроста дуга тражећи гласове свих укућана као контрауслугу.
У том селу има више чланова СНС-а који имају дуговања од преко 50 000 динара а нису искључена са мреже, што се може проверити у документацији ЕД Сурдулица, док је члану СПС-а Јовић Благоји из поменутог села рано ујутру исечена електрична енергија због дуга од 8 000 динара., што ће се дешавати и убудуће свим другим политичким неистомишљеницима, иако су подаци из рачуна нетачни. Искључења се врше без опомена и понуде репрограма дуга, а за поновна укључења тражи им се додатних 5000 динара.
Јадни су овакви примери вођења кампање, где се врши велики притисак, претње и убеђивања су све чешћа, али грађани Сурдулице нису тако плашљиве природе драги напредни неорадикали .
Србин.инфо

http://www.srbijadanas.net/surdulica-ako-ne-glasate-za-sns-secemo-struju-ako-glasate-ukljucicemo-opet/
Постави коментар