уторак, 5. април 2016.

Сигуран глас за ДС зауставља суноврат Србије

Председник Демократске странке Бојан Пајтић изјавио је данас на предизборном скупу у Новом Пазару да актуелна власт обмањује јавност када каже да се незапосленост смањује,
да се данас читави делови Србије празне.
"Читави делови Србије се празне због тога што млади људи не могу да нађу посао и не виде перспективу да заснују своје породице, они своју перспективу виде ван ове земље. Свако ко размишља имало, јасно види да режим обмањује јавност када каже да се незапосленост смањује, то не каже само Фискални савет, то показују све анализе", рекао је Пајтић.
Довољно је, казао је, да се окренете око себе и питате да ли се ико из вашег окружења запослио, рекао је Пајтић у разговору са грађанима.Он је навео да је због тога важно да се заустави и суноврат Санџака и суноврат целе Србије, да се промени погубна политика јер се данас из ове земље исељава три пута више људи него пре само четири године.
" Зато је важно да се определимо за праведну Србију, да сигурним гласом подржимо највећу опозициону странку, Демократску странку", поручио је Пајтић, саопштено је из ДС-а.
(Танјуг)

http://www.dnevnik.rs/politika/pajtic-siguran-glas-za-ds-zaustavlja-sunovrat-srbije

Нема коментара: