четвртак, 24. март 2016.

NEVEROVATNO! SNS drži pripremne časove za polaganje prijemnog za srednju školu

OO Srpske napredne stranke Grocka organizuje u toku predizborne kampanje pripremne časove iz srpskog jezika i matematike za polaganje prijemnog ispita za srednju školu. 
Nikome nije jasno zbog čega zaštitnici građana i poverenici ne reaguju na brutalnu zloupotrebu dece u predizbornoj kampanji od strane Srpske napredne stranke.
Pored toga što Vučić u toku predizborne kampanje obilazi osnovne škole i indirektno vrbuje roditelje da glasaju za SNS obećanjima da će SNS renovirati sve škole, lokalni odbori SNS-a počeli su da organizuju časove iz srpskog jezika i matematike za osnovce!
Naime, OO SNS-a Grocka objavio je na svom internet sajtu poziv svim roditeljima čija su deca maturanti osnovnih škola sa teritorije opštine Grocka da 26. marta dođu u stranačke prostorije gde će se svakog vikenda držati besplatni časovi iz srpskog jezika i matematike, a sve u cilju pripreme za polaganje prijemnog ispita za upis u srednju školu.
Iako je obaveštenje pisao neko ko je nepismen, navodi se da će profesori srpskog jezika držati časove svake subote od 11 do 13 časova, dok će profesori matematike držati časove istog dana od 13 do 15 časova.
Postoji li brutalniji primer zloupotrebe dece u političke svrhe od ovoga?
Da stvar bude još smešnija, svi takozvani zaštitnici građana i poverenici ćute dok vladajuća partija zloupotrebljava decu, ali su zato bili veoma glasni kada je nekoliko klinaca kod Ivana Ivanovića iznelo komične kritike na račun Aleksandra Vučića.
Ni opozicija nije ništa bolja.
Podsetimo da je Bojan Pajtić, prilikom obilaska jedne osnovne škole, obećao da će svim đacima dati po jedan tablet, dodajući da će uvesti bežični internet u sve škole, ukoliko dođe na vlast. 
Šteta za sve stranke što maloletnici ne mogu da glasaju.

http://www.teleprompter.rs/neverovatno-sns-drzi-pripremne-casove-za-polaganje-prijemnog-za-srednju-skolu.html 


OBUKA ZA PENZIONERSKE BOTOVE? Naprednjaci uče penzionere kako da koriste kompjuter

U prostorijama odbora SNS u Starom gradu organizovana je obuka za penzionere u pogledu korišćenja kompjutera. 
Potpredsedenik SNS Nebojša Stefanović obišao je danas naprednjačku školicu u prostorijama OO SNS u Starom gradu za računare koju ponađaju penzioneri. On je poručio da društvo treba da iskoristi znanje i iskustvo penzionera, jer se samo, kako je rekao, jedinstvom mogu rešiti problemi i uraditi dobre stvari za zemlju.
Stefanović je tom prilikom dodao da je cilj takvih akcija da se iskaže zahvalnost penzionerima za sve što su uradili za zemlju i za sve terete koje su preuzeli na svoja leđa, uključujući ogroman teret u reformama koje Srbija sprovodi.
– Nastavićemo intezivno da radimo, da pokažemo da odlazak u penziju nije kraj života, već samo novo poglavlje, a da u tom periodu možemo da iskoristimo znanje i iskustvo ovih ljudi da doprinesu i pomognu našem društvu. Samo ujedinjeni možemo da pomognemo jedni drugima i radimo dobre stvari za našu zemlju, rekao je Stefanović.
Stefanović je rekao da je važna i edukacija najstarijih o bezbednosti u saobraćaju, budući da statistika kaže da je polovina stradalih u saobraćaju starija od 65 godina, a pozvao ih je i da iskoriste zakonsku mogucnost i da se uključe u regulisanje saobraćaja pored škola.
Penzioneri, koji su prisustvovali edukaciji, poželeli su pobedu SNS i Aleksandra Vučića na predstojećim izborima, a, pored ostalog, pitali su Stefanovića o projektu policije u zajednici.

http://www.teleprompter.rs/sns-skolica-naprednjaci-uce-penzionere-kako-da-koriste-kompjuter.html
 

Нема коментара: