среда, 23. март 2016.

Nećemo sa Vučićem, Tadićem, Čedom...

Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" objavio da posle izbora nisu moguće koalicije sa strankom Aleksandra Vuičića, kao ni sa koalicijom "Savez za bolju Srbiju", ili takozvanom "mačo" koalicijom, kako se naziva u pojedinim medijima. Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" saopštio je danas da će posle izbora biti otvoren za saveze sa strankama koje se zalažu za iste principe, a to su - potpuna transparentnost javne vlasti i raspolaganja javnim novcem, kao i ukidanje tajnih ugovora.

"Pokret Dosta je bilo neće ulaziti u dogovore i postizborne koalicije sa Aleksandrom Vučićem, kao ni onima koji mu se unapred nude za partnere, dokazano koketiraju sa njim, a predstavljaju se kao opozicionari iako smo sve do početka predizborne kampanje od njih slušali brojne pohvale o podvizima i dobrim potezima premijera, a pre svega sa Tadićem, Čankom i Čedom Jovanovićem", navodi se u saopštenju.

Pokret je još jednom izrazio očekivanje da će mu samostalan izlazak na izbore doneti više od 6% glasova na republičkom, pokrajinskom i na mnogim lokalnim nivoima.

http://mondo.rs/a886790/Info/Srbija/Pokret-Dosta-je-bilo-Sasa-radulovic-o-postizbornim-koalicijama.html

Нема коментара: