среда, 23. март 2016.

Čedo, odakle ti pare za kampanju?!

Napokon bi mogao da počne da isplaćuje svoje dugove tako što će početi sa zaostalim zaradama radnicima „Fidelinke“, koje im duguje više od godinu dana, a potom i svima ostalim, poručili su iz Pokreta socijalista
BEOGRAD - Pokret socijalista Aleksandra Vulina pozvao je juče lidera LDP Čedomira Jovanovića da građanima objasni zašto moraju da plate pretplatu javnom servisu, a on već godinama ne mora da plati medijsku kampanju.

Vulinovi Jovanovića pitaju i odakle mu novac za predizbornu kampanju budući da je LDP najveći dužnik na političkoj sceni Srbije, s višegodišnjim dugom od preko 265 miliona dinara.
- Napokon bi mogao da počne da isplaćuje svoje dugove tako što će početi sa zaostalim zaradama radnicima „Fidelinke“, koje im duguje više od godinu dana, a potom i svima ostalim - poručili su iz Pokreta socijalista.

Oni su Jovanovića optužili i da je „iza sebe ostavio samo pustoš“.
- Uništavajući svaku organizaciju i stranku u kojoj se našao, prvo Otpor, pa DS, a na kraju svoju sopstvenu partiju, Čedomiru Jovanoviću nije ostalo ništa drugo nego da sanja o izbornom cenzusu. Ništa bolje nisu prošle ni firme koje je osnivao ili privatizovao, pošto ih je u međuvremenu takođe sve upropastio i oterao u milionske dugove i stečaj - naveli su u saopštenju.
Čedomir Jovanović do zaključenja broja nije odgovorio na ove optužbe.

(R. K. ) 

http://www.kurir.rs/vesti/politika/vulin-cedo-odakle-ti-pare-za-kampanju-clanak-2186071

Нема коментара: