субота, 28. новембар 2015.

UVEK NA STRANI KRIMINALACA: Naprednjaci stali u zaštitu optuženog za kupovinu glasova

Srpska napredna stranka stala je u odbranu Tomislava Bokana, čovek protiv kog se vodi sudski proces zbog kupovine glasova 2012. godine.

Novosadski odbor Srpske napredne stranke upitao je danas demokrate kako im nakon 2012. godine nije smetalo da formiraju vlast sa strankom Tomislava Bokana ako su znali da je kupovao glasove i zašto su o tome progovorili tek kada je Bokan raskinuo koaliciju sa njima u Novom Sadu. Gradski odbor DS u Novom Sadu saopštio je ranije danas da je gradska vlast, predvođa SNS-om, “ponovo isposlovala” odlaganje suđenja Bokanu i njegovim saradnicima, okrivljenim za kupovinu glasova na lokalnim izborima 2012. kako bi se presuda odložila do lokalnih izbora u proleće 2016. Novosadski Gradski odbor SNS kaže da “nije iznenađen količinom nemorala koji provejava u saopštenju stranke Bojana Pajtića”.

- Za razliku od Pajtića i njegovih saradnika, smatramo da pravosudnim organima mora biti omogućeno da nezavisno i nepristrasno rade svoj posao, kako prilikom optužbi za kupovinu glasova, navedeno je u saopštenju SNS-a.
Podsetimo, Tomislav Bokan (nacionalista poreklom iz Republike Srpske) kupovao je glasove ispred tadašnje Romske demokratske stranke 2012. godine. Kasnije je rekao da je to činio u ime Demokratske stranke. Bokan je napustio koaliciju sa DS-om kako bi se priklonio SNS-u jer su im bili potrebni njegovi mandati kako bi preuzeli vlast od DS.
Naprednjaci su preuzeli vlast i Tomislav Bokan dobio je na upravljanje Zavod za izgradnju grada. U njegovoj Romskoj demokratskoj stranci, koja je u međuvremenu postala “Dinara – Drina – Dunav” (3D) i ušla u koaliciju sa Srpskim pokretom obnove u Novom Sadu, nije bilo Roma.
Sada naprednjaci brane Bokana jer ih napadaju demorakte u čije ime je on kupovao glasova.
Ako ćemo iskreno, demokrate više nisu u koaliciji sa optuženim za kupovinu glasova, već Srpska napredna stranka, što znači da je uporište naprednjačke vlasti u Novom Sadu u kriminalu.
Tu je naravno i Treća Srbija koja je u Novom Sadu poznata kao otvoreno kriminalna organizacija koja svakodnevno izvlčaki novac iz JKP “Informatika”.
Članovi “Dveri” su napustili taj pokret i osnovali Treću Srbiju kako bi dodatno ojačali kriminalu koalciju u Novom Sadu.
Gradonačlenik Miloš Vučević jednom prilikom je izjavio da je “svaki napad na Treću Srbiju napad na Aleksandra Vučića”.
Ovakva politikčko-kriminalna postavka moguća je samo u Srbiji!

http://www.teleprompter.rs/uvek-na-strani-kriminalaca-naprednjaci-stali-u-zastitu-optuzenog-za-kupovinu-glasova.html

Нема коментара: